facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coussementnv

Coussementnv

Info

AUTOBEDRIJF COUSSEMENT verdeelt Peugeot sinds 1959. Naast ons gamma nieuwe wagens, hebben wij een ruim aanbod van tweedehandswagens en Peugeot Leeuwe-occasies met waarborg.

Geschiedenis

AUTOBEDRIJF COUSSEMENT verdeelt Peugeot sinds 1959
Het familiale karakter in onze moderne garage is nog steeds aanwezig. We zijn een erkend hesteller en ons gekwalificeerd en gemotiveerd team biedt je een snelle en uitmuntende service. Professionalisme en efficiëntie is het motto van onze garage.

Naast ons gamma nieuwe wagens, hebben wij een ruim aanbod van tweedehandswagens en Peugeot Leeuwe-occasies met waarborg.

Samen met onze garage in Tielt helpen wij dan ook een groot deel van de Oost- en Westvlaamse peugeotbestuurders. Ook wagens niet bij ons aangekocht kunnen in onze garage op onderhoud en/of herstelling. Vooral regios zoals Zuiden van Gent, Gent-west, Deinze, Sint-Martens Latem Nevele, Tielt, Wingene, Ruiselede, Meulebeke kunnen hier baat bij hebben.

Adres: Emiel Clauslaan 98-100, 9800 Deinze
Telefoonnummer: 09/282.99.64
Stad: Deinze
Route: Emiel Clauslaan 98-100
Postcode: 9800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Defcare Defcare 3 km Thomas weet alles over jouw Land Rover en draagt er zorg over alsof het de zijne is. ...
Autobedrijf Schepens Autobedrijf Schepens 4 km Carrosier die geen praatjes maakt en gewoon oplost wat er op te lossen valt zonder me...
J-Motorsport J-Motorsport 4 km Vertaald door Google Zeer warm welkom, zeer professioneel, aan de top en eenvoud Ori...
Racingline Belgium Racingline Belgium 7 km PERFECT PERFORMANCE ACCEPT NO SUBSTITUTE FOR PERFECTION.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid