facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CouleurCouleur

CouleurCouleur

Geschiedenis

My mission is simple: to dust off the world of upholstery. With some fresh fabrics and fun combinations. From old grandma chairs to fancy hotels, we can do it all!



"CouleurCouleur maakt stofferen terug hip. Veel mensen verwachten dan ook geen 30-jarige vrouw achter dit bedrijf. Maar dat maakt het net spannend. Een tikkeltje anders."
Adres: August De Feyterstraat 82, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0032472425679
Stad: Ternat
Route: August De Feyterstraat 82
Postcode: 1740



op zoek naar gerelateerd: Zetel herstofferen prijs, Kussens herstofferen, Garnieren van zetels, Stoffeerder Diest, Stoffeerder prijzen, Stoel laten overtrekken, Mrs 410700 0301 ternat
Recensies
Wij hebben samengewerkt met Julie om 2 quasi kapotte zetels nieuw leven in te blazen. Zonder schroom kunnen we zeggen dat Julie al onze verwachtingen overtroffen heeft. Een absolute meerwaarde is dat Julie ons heeft begeleid van het eerste contact tot het afleveren van de zetels. Een hele dikke merci Julie !!!
De voorbije jaren was er helaas wat sleet gekomen op de bekleding van ons salon. Hoewel de vorm nog altijd ideaal past in ons interieur, begon de stof op een aantal plaatsen te scheuren en te verbleken door het UV licht. Moest die mooie salon nu echt vervangen worden? Gelukkig leerden we toen Julie van CouleurCouleur kennen. Ze onderzocht de zetel op degelijkheid werd goedgekeurd en bood ons een prachtig en uitgebreid gamma nieuwe stoffen aan. Met goed advies en correcte afspraken gaf ze ons salon een nieuw leven. Wij zijn zelf super tevreden met het resultaat en genieten elke dag van dit fijn stukje vakwerk! Meubelstoffering. Een harde stiel die Julie met pure girl power en een dosis elegantie een perfecte afwerking geeft. Bedankt voor het mooie resultaat! Wij raden CouleurCouleur met veel plezier en vertrouwen aan.
Zeer goede service! Vriendelijk en gemakkelijk in de omgang, werken in een sfeer van vertrouwen! Het resultaat is uitstekend. Prijs/kwaliteit is perfect, we kunnen onze bank uit 2008 nog 15 jaar gebruiken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid