facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Couleur Rouge

Info

Restaurant de cuisine fusion asiatique/française

Adres: Gospertstraße 24 , Eupen 4700, BE
Telefoonnummer: 087 64 79 51
moc.liamg@eguorrueluocua
Stad: Eupen
Route: Gospertstraße 24
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:00
Maandag: 18:30-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 18:30-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 18:30-21:30
Zaterdag: 12:00-14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ratskeller Ratskeller 229 meter Lekker gegeten en porties groot genoegEten: 5/5
Light House Light House 857 meter Lekker eten voor een normale prijs.
Restaurant Visé Restaurant Visé 1 km Aug 2020: "Volledig Coronaproof" hier gaan eten. Dit is "The place to ...
Le Gourmet Le Gourmet 1 km <span class="f5axBf"
Gourmet-Restaurant Langesthaler Mühle Gourmet-Restaurant Langesthaler Mühle 3 km Huiselijke sfeer gecombineerd met een uitstekende keuken! Het was een genoegen om hie...
Recensies
Heel lekker gegeten, zeer gezellig ook. Kaasbord viel spijtiggenoeg tegen. De kazen waren overrijp, wat jammer was. Voor de rest heerljjke ervaring en zeker een bezoekje waard.
We hebben een geweldige avond gehad met het gezin en genoten van heerlijke gerechten, alles in harmonie en subtiliteit. Uitstekend eten en wijnarrangement, onberispelijke service, de eigenaar zorgt goed voor zijn klanten. Wat meer ? Hartelijk bedankt. We komen graag terug.
Alles was in orde, eten, service en sfeer 5 sterren plus! We komen graag terugEten: 5/5
Een uitzonderlijke plek. Het eten was van zeer hoge kwaliteit. Alle gerechten zijn gewild en verfijnd. De borden zijn een waar genot voor het oog en voor de smaakpapillen. De bediening is daar heel prettig en enthousiast, hij geeft heel goed advies en weet echt wat hij klaarmaakt binnen handbereik. Aanbevelen !Eten: 5/5
10 van de 5 sterren! Uitstekende keuken en een bediening die het horecavak verstaat en nog springlevend is. Dat kom je niet vaak tegen in tijden als deze. Had een zeer goede maaltijd, uitstekende wijnaanbeveling en geweldige service!
Fantastische plaats, delicaat voedsel, zeer goed bereid, aanwezig en uitgelegd. De service en de keuken zijn gemaakt met passie, wat wordt weerspiegeld in de kwaliteit.
Terras in de rustige achtertuin, echt gezellig met zuidelijke flair. Service bekwaam en vriendelijk. Eten prima, lekkere fusion Aziatisch tintje, goede begeleidende wijnen, heerlijke non-alcoholische cocktail. Prijs-kwaliteitverhouding optimaal!Eten: 5/5
De chef-kok van dit restaurant biedt heerlijke gerechten die de Europese keuken combineren met ideeën over Aziatische smaken. Haar man heeft een goede kennis van wijnen en kazen. De selectie Belgische kazen die het aanbiedt is uniek!
Het was een geweldige ervaring. De gastheer was erg aardig en vond het niet erg om met ons te lachen. De muziek was ook erg leuk en amuseerde mij en mijn familie erg. Het eten was geweldig! Ik heb er echt van genoten. Zou zeker aanraden en zou opnieuw gaan!
Erg lekker eten en een geweldige sfeer. Personeel erg vriendelijk en meegaand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid