facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Couck

Couck

Info

Couck is een reeks bieren ontwikkeld door brouwer Xaver Coucke op de locatie van een oude 19 de eeuwse brouwerij te Sint-Gillis-Waas.

Geschiedenis

Couck is een reeks bieren ontwikkeld door brouwer Xaver Coucke op de locatie van een oude 19 de eeuwse brouwerij te Sint-Gillis-Waas.

De oude brouwerij, waar Xaver woont, inspireerde hem om te beginnen brouwen. Zijn studies Biochemie hielpen hem om lekkere en kwalitatieve bieren te ontwikkelen.

Wegens het grote succes bij vrienden en kennissen zal binnenkort het bier verkrijgbaar zijn in enkele drankencentrales.

Er kan ook besteld worden via de brouwer zelf.
Contactgegevens: [email protected]

Adres: 9170 Sint-Gillis-Waas
Telefoonnummer: 0032499103007
Stad: Sint-Gillis-Waas
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: Dokter Coucke De Klinge, Dokter Coucke Antwerpen, Dr Coucke ervaringen, Dr Coucke gluten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Musketeers Brewery The Musketeers Brewery 4 km Lekkere bieren, leuke setting met aangename sfeer, goeie en spontane bediening en lek...
Recensies
Een echte goede dokter gevonden! Eindelijk !!!!
Verkeerde diagnose en medicatie, hij beweert te geven om 'anamnese', maar heeft nog geen 5 minuten tijd voor je! Een kwakzalver! Hij kan zijn diagnoses niet staven! Ga naar een endocrinoloog die in het systeem zit en die weet waar hij over spreekt. Hij staat trouwens onder 'sauna's' in Google, waar slaat dat nu op?
Deze arts kent de problemen van zijn patiënten. Spijtig genoeg is dit niet altijd herkend van het Riziv
Dr. Coucke behandelt mij reeds 2 jaar. Hij is de beste endocrinoloog die ik ken, ook zeer begaan en meelevend. Echt een prima man.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid