facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Costume Privé

Costume Privé

Info

Ons oogmerk ? Uw elegantie !
***
L'élégance pour tous !





"Bij Costume Privé, was het kiezen van een italiaanse herenpak nog nooit zo leuk! Ver van het gewone publiek, zult u genieten van een unieke ervaring in onze showroom om te privatiseren. Wij voeren ook uw aanpassingen uit voor uw maatpak.Chez Costume Privé, choisir un costume italien pour homme n'a jamais été aussi agréable ! Loin de la foule habituelle, vous profitez d'une expérience unique dans notre showroom à privatiser. Nous réalisons également vos retouches pour votre costume sur mesure."
Adres: Sint Alenalaan 111A, 1700 Dilbeek
Telefoonnummer: +32 471 41 48 57
Stad: Dilbeek
Route: Sint Alenalaan 111A
Postcode: 1700


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Costume Privé, Podio kostuum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kevin's Men's Wear Kevin's Men's Wear 469 meter Top. Ruime aanbod aan mooie en modieuze kleren. Ik ben heel tevreden met mijn aankope...
Recensies
Top service, kwaliteit en expertise. 3 dagen voor een trouw mij uit de nood geholpen en dat ondanks ik geen makkelijk lichaam heb. De klant staat centraal en er wordt rekening gehouden met wat de klant wilt. Zeker een aanrader!!!
Top service en vriendelijke bediening echt de moeite waard voor daar je costume te kopen ! Echt een aanrader !
Prijs/kwaliteit zeer goed Top service
Uitmuntend. Vriendelijke en aangename kleermaker. Hij neemt de tijd die noodzakelijk is om te meten en hij biedt je een heerlijke koffie waar vind je dat nog? Dat is service no stress.
Met oog op een nieuw kostuum 3 weken geleden langsgegaan. Heel vriendelijke bediening en Corona-proof hulp, zodat ik een week erna mijn kostuum kreeg - op maat gemaakt en de broek verkort -, een echte aanrader dus!
Topservice, gemoedelijke ontvangst, prijs-kwaliteit onvergelijkbaar en compleet naar maat gemaakt kostuum binnen recordtijd. Echt onder de indruk!
Mooie en kwaliteitsvolle costums aan zeer democratische prijzen. Je wordt er goed ontvangen door Olivier die je de juiste maten aanpast. Goede en snelle service.
Professioneel, aangenaame sfeer, met aan met stuur een vakman met ervaring. Sterke aanrader.
Zeer snelle goeie service en zeer mooie kostuums aan milde prijzen. Zeker een aanrader!
Fantastisch ontvangst op een uitzonderlijke locatie en omgeving in een Costume “privé” omgeving. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid