facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cosi Cosi - Fashion Store

Cosi Cosi - Fashion Store

Info

Brands : 8PM, Aaiko, AG Jeans, Alice & Trixie, Articles of Society, Atos Lombardini, Bazar DeLuxe, Bella Dahl, Bronx and Banco, DNA, For Love and Lemons, Frida, FTC, Gypsetters, Gas Bijoux, HeartMind, Herzen's, Hotel Particulier, Ibana, J Brand, ...

Adres: Lombardenvest 45 -53 - 55, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 03/231.30.32
Stad: Antwerp
Route: Lombardenvest 45 -53 - 55
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: cosi cosi kalmthout, cosi cosi vertaling, cosi cosi aalst, cosi cosi meaning, cosi cosi zele
Recensies
Super-enthousiast team - mooi aanbod
In Cosi Cosi word ik altijd uitstekend geholpen. De verkoopsters geven uitstekend advies en zijn uiterst gepassioneerd met hun job. De collectie die je hier kan terugvinden is niet enkel zeer stijlvol maar ook steeds up-to-date is met de laatste modetrends.
Sinds ik deze prachtige winkel ontdekt heb, kom ik speciaal voor Cosi Cosi naar Antwerpen. Mooi om te ervaren hoe de verkoopsters gepassioneerd met hun vak bezig zijn daar.
Prachtig assortiment, zeer hautain onvriendelijk personeel. Klant is koning is een uitdrukking waarover ze nog nooit hoorden, vrees ik.
Super leuke winkel, één van de leukste in Antwerpen naar mijn mening. Van kledij, schoenen tot accessoires, altijd top en modieus. Maar echt onvriendelijk personeel en dat vind ik spijtig. Daarom ga ik liever naar Café au lait in Wijnegem of gewoon een andere winkel. Personeel is gewoon ronduit boertig, spijtig.
Verschrikkelijke service van de verkoopsters. Ze kijken alsof je niet goed/rijk genoeg bent om in hun winkel iets te kopen. Volgens mij kunnen ze een paar lesjes customer service wel gebruiken.
Beste winkel van heel de wereld
Super leuke kleren. Heel jammer van de onvriendelijke verkoopsters
Je bent hier maar een klant. Ze laten je rustig passen zonder je te storen. Maar iets meer passie van het personeel mag er wel zijn. Het is tenslotte een prijselijke winkel.
Noch geen groet noch hulp..NOOIT MEER!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid