facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cose Interior

Cose Interior

Info

Uw online meubelwinkel!
Exclusieve meubelen aan onklopbare prijzen dankzij onze eigen import!



"COSE interior is een Belgisch label dat gespecialiseerd is in lederen banken en fauteuils. Dankzij onze eigen productie en het rechtstreeks verkopen aan de consument, zonder gebruik te maken van tussenhandelaars, kunnen wij onze klanten garanderen dat wij hen de beste prijs bieden voor producten van premium kwaliteit. Dat betekent dat we enkel en alleen gebruik maken van 100% echt leder voor de productie van onze sofa's en fauteuils.Tot slot zorgen we ervoor dat er geen eindeloze levertijden zijn. Vandaag besteld, betekent binnen 2 weken bij jou thuis geleverd."
Adres: Olifantstraat 32, Ronse
Telefoonnummer: +32472 639 238
Stad: Ronse
Route: Olifantstraat 32



op zoek naar gerelateerd: cose interior ravenna, cose ronse, ravenna sofa, cose interieur, caro van daele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubelen Duquin-Miel Meubelen Duquin-Miel 120 meter Zeer vriendelijke, goede begeleiding en advies bij de soms moeilijke keuze voor meube...
De Noordboom De Noordboom 760 meter Zeer goeie ontvangst goeie uitleg gekregen en een vriendelijke man Stefan ' grt aan ...
Makri Makri 1 km Super tevreden over Makri ! Perfecte levering en plaatsing. Heel mooi resultaat en go...
Recensies
Ik heb vorig jaar de COSE interior Cognac Lugo 3-zitsbank gekocht. Ik was heel blij met de bank omdat de stijl past bij mijn nieuwe huis. Al vrij snel na twee maanden sleet de verf van het zitgedeelte af en nu na een jaar is er een enorme kale plek te zien ondanks regelmatig insmeren met een onderhoudsproduct. Mijn conclusie is dat de kwaliteit onder het niveau is en helaas kreeg ik ook weinig constructieve hulp aangeboden van het bedrijf zelf. Dus conclusie: het is een mooie bank maar koop 'm niet als je verwacht dat de bank er na een paar jaar nog mooi uit ziet.
Ik heb de Ravenna sofa + bijhorende poef gekocht. Ook nog een eettafel en stoelen. Alles is zeer vlot verlopen, zowel communicatie als levering. Bovendien zeer goede prijzen.
Ik had geen zin om maanden te wachten om een nieuwe zetel aan te kopen. Ik heb via een advertentie op facebook COSE interior leren kennen. In de advertentie stond vermeld dat de de Ravenna collectie leverbaar was binnen de 5-10 werkdagen en effectief. Ik ben heel tevreden, goede service, leuke collectie en zeer goede kwaliteit en bovendien echt scherpe prijzen.
Wij zijn zeer tevreden over de door de mooie bank geleverd door Cose. De service en informatie vanuit de medewerkers van Cose werd door ons als prettig en duidelijk ervaren. Men ondernam alle mogelijke moeite om ons zo duidelijk mogelijk te informeren. Hiervoor ons complimenten.
Ik ben in het weekend langs geweest en ik heb een Ravenna en een poef gekocht. Vrijdag daarop werd alles al perfect bij me thuis geleverd. Ik kan echt spreken van een correcte en snelle service. Het is een jong team dat heel dicht bij de klant staat. Doe zo voort!
Heel mooie zetels aan prijzen die je nergens anders vindt. Zeer aangename showroom en snelle levertijden. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe zetels.
perfecte communicatie ivm levering 6 stoelen Noa, waarvan 2 stoelen niet mee geleverd werden. Stoelen zijn super mooi en zitten perfect!
Lederen bank gekocht, beste prijs/kwaliteit. Ook snelle levering Binnen de 2 weken en goede service . Echt fan van dit concept.
Online bestelling was lichtjes beschadigd toegekomen. Gebeld en meteen super vriendelijk geholpen. De nieuwe set was er heel snel en top service!
Zwarte hoekzetel op maat gekocht , super tevreden van de service , geleverd op de afgesproken datum ! Een echte aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en service .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid