facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corsendonk De Linde

Corsendonk De Linde

Info

Vakantiecentrum Corsendonk De Linde ligt in Retie, het hartje van de driehoek Turnhout, Geel en Mol. Geschikt voor overnachtingen, feesten en vergaderen.

Adres: Kasteelstraat, 67, 2470 Retie
Telefoonnummer: 014 38 99 80
Stad: Retie
Route: Kasteelstraat, 67
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: feestzaal corsendonk de linde, de linde retie vluchtelingen, corsendonk de linde kasteelstraat 67 2470 retie belgië, corsendonk hotels, corsendonk de linde zoover, priorij corsendonk, de linde retie feestzaal, corsendonk viane
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Villa Tilia Hotel Villa Tilia 602 meter Mooi en compleet uitgerust hotel. Ik had een ruime kamer aan de straatzijde waar de r...
Recensies
Plots krijgen wij te horen dat dit hotel in 2022 niet meer zal opengaan omwille van de "Covid19-pandemie", nadat ons bezoek al 2 jaar uitgesteld word door "Corona". Al 2 jaar ontvangen zij intresten op ons reeds betaalde verblijf. De directie houdt zijn klanten blijkbaar voor debielen. Ondertussen zijn wij al te laat om nog te boeken in een ander hotel in de buurt voor dezelfde periode. Omwille van het totaal onbetrouwbare karakter van deze keten, is 1 ster al een enorme toegeving van mijn kant. Afvoeren aub!!
Vorig jaar hadden we ook een kamer geboekt en was het ok! Dit jaar hebben we een kamer voor 5 personen geboekt, er waren maar 4 bedden opgedekt, er waren slechts 2 grote en 2 kleine handdoeken, de vuilbak zat nog vol van de vorige bezoeker, de dode vliegen lagen aan het hoofdeinde van het bed en de kamer was pas rond 17 uur klaar. Het ontbijt was wel beter dan vorig jaar!
Kamers zien er op de foto beter uit dan ze zijn. Je kunt zien waar ze gebleven zijn met stofzuigen, De champagne kurk van De vorige gasten lag er nog, badkamer rook muf en een waterkoker ontbreekt. Niet handing met kleine kinderen. Ontbijtzaal is modern en alles is aanwezig inclusief Grote speel mogelijkheid voor kinderen.
Heerlijk dat iedere kamer airco heeft! De kamer was netjes en schoon. Leuk dat er een speeltuin bij zit. Vonden het alleen jammer dat er rond etenstijd 2 mannen bier zaten te drinken op de schommels, dat weerhield ons ervan om de kinderen er te laten spelen.
Wij hadden een fietsarrangement geboekt voor 4 personen van priorij naar priorij. Vanwege corona was alleen de 1e open en kregen we een upgrade naar Turnova in Turnhout en De Linde. Deze laatste was totaal niet berekend op fietsers. Via de hotelhal konden we de fiets in een smal gangetje plaatsen waar nauwelijks plaats was voor onze fietsen. Het diner was ronduit slecht, koud en minimaal, ontbijt was abobinabel slecht verzorgd. De beide andere overnachtingen waren meer dan perfect.
Typisch congrescentrum voor bedrijfsmeetings. De meetingroom infrastructuur, Restaurant en bar waren meer dan OK, maar de logeerkamers waren ondermaats. Gedateerd interieur, versleten ramen die niet goed sloten en een sterke muffe geur droegen niet bij tot een verkwikkende nachtrust. Van andere collega's heb ik dezelfde commentaren gehoord.
Afgelopen weekend ons trouwfeest er gehad. Zalig, alles was tiptop in orde. Perfect verlopen, top concept, vriendelijke garcon's en onthaal medewerkers. Super verantwoordelijke die alles in goede banen leid en behulpzaam is. Stond altijd voor ons klaat. Eten was overheerlijk, kamers en verblijf waren prima in orde. Echt een aanrader, prijs kwaliteit. Prima dag gehad met een super feest. Dag om nooit te vergeten. Joery & Kristel
2x per jaar komen we hier logeren, spijtig genoeg moeten we vaststellen dat de kamers ZEER dringend aan vernieuwing toe zijn!!! Tijdens ons laatste verblijf zijn we zelfs een andere kamer gaan vragen vochtige kamer, niet gekuist, raam stuk, afloop verstopt, .... De 'andere' kamer daarentegen was wel naar behoren.
Kamers zijn eenvoudig, proper maar degelijk. Lunch is in buffetvorm en men moet zich reppen om niet met een leeg bord achter te blijven. Hetzelfde geldt voor de desserts. Dit kan toch niet de bedoeling zijn...?
Niet om wauw te roepen. Mijn scampi's waren best gewoon ok. Maar de ossetong in madeirasaus. De mosselen ook gewoon ok. Het was ook duidelijk dat het personeel nog niet op elkaar was afgestemd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid