facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corpus Fit

Corpus Fit

Info

Wij bieden u steeds een individuele kwaliteitsvolle behandeling!
Onze manuele therapie gaat steeds hand in hand met oefeningen en actieve revalidatie.



"Wij zijn een moderne Kinesistenpraktijk voorzien van alle faciliteiten en veel oefenmateriaal zodat wij u optimaal kunnen bijstaan bij uw revalidatie . Op de eerste verdieping hebben wij tal van fitnesstoestellen om fitness onder begeleiding aan te bieden. Ook voor groepslessen Core Stability Training kan u bij ons terecht."
Adres: Ertbrandstraat 235, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: 033135072
Stad: Kapellen
Route: Ertbrandstraat 235
Postcode: 2950


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:30
Dinsdag: 07:30 - 21:30
Woensdag: 07:30 - 21:30
Donderdag: 07:30 - 21:30
Vrijdag: 07:30 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Kinecentrum Kapellen, Kine Putte, Kine Brasschaat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Boomhut De Boomhut 926 meter Super met kinderen! We hadden een heel aangenaam gevoel zowel als ouder en ons kind o...
FooTieZ FooTieZ 938 meter Professionele verzorging. De spa-pedicure is pure verwennerij!!
Cambridge lifecoach Machteld-onafhankelijk Cambridge consulent Cambridge lifecoach Machteld-onafhankelijk C... 1 km Alleen op telefonische afspraak.
Dierenarts Karen Kleyn Dierenarts Karen Kleyn 4 km Heel lieve goede dierenarts. Geeft heel duidelijke uitleg! Je huisdier is hier in goe...
ATA-thuisverpleging ATA-thuisverpleging 5 km Vriendelijke mensen met een hart voor hun job! Doen hun uiterste best voor de patiënt...
Recensies
Corpus fit biedt een goede aangepaste begeleiding en persoonlijke opvolging. Ieder van dit leuke team is flexibel in afspraken, steeds vriendelijk en zorgt voor voldoende uitdaging, zodat je gegarandeerd vooruitgang boekt. Er hangt steeds een aangename sfeer in de praktijk mede dankzij het leuke team aan kinesisten, ieder met hun eigen kwaliteiten. Zeker een aanrader voor elke vorm van revalidatie!
Top kiné, goede begeleiding, goede verhouding kiné en revalidatie.
Vriendelijk personeel, perfecte begeleiding voor revalidatie
Zeer goede praktijk met topkinesisten
Een toffe groep, vriendelijke mensen die hun vak kennen !! Ben hier al patient van het eerst uur dat Bart met zijn praktijk begon, en ben nog steeds meer dan tevreden. Kan deze praktijk dan ook aan iedereen aanbevelen !!!
Eindelijk de juiste behandelingen gekregen!! Geen last of pijn meer echt super! Ze kijken het echt mee op hoe het verder gaat als je bijna stopt met je behandelingen! Ook geven ze oefeningen voor thuis super handig! Bedankt voor alles!!!
Een kiné-praktijk waar de mens centraal staat, niet enkel de aandoening. Een plaats waar je terecht kan voor de klassieke kiné, maar ook voor revalidatie, voor fitness onder begeleiding van een kinesist, voor voedingsbegeleiding bij een diëtist.
Top praktijk! Uitgerust met veel toestellen en zeer behulpzame kinesisten.
Heel tevreden. Kinesisten weten waar ze mee bezig zijn. Een toppraktijk!
Aangename en mooie praktijk waar je supergoed geholpen wordt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid