facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cornet Seating and Renovation

Info

Cornet levert al meer dan 30 jaar podia en geeft tribunes, zetels en stoelen een nieuw leven. Herstofferen is immers duurzaam, kwalitatief en goed voor de portemonnee. Contacteer ons vrijblijvend, stuur een foto en we maken graag een aangepast voorstel.



"Cornet is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het herbekleden van meubels, bedden, zetels en stoelen. Met oog voor traditie en respect voor mens en milieu, geven we jouw meubilair een esthetisch verantwoord tweede leven.Cornet verdeelt ook al ruim 30 jaar podia en tribunes. Onze jarenlange ervaring en kennis in combinatie met de modernste podiumtechniek verzekert jou van de beste podiumelementen in de markt. Inmiddels levert Cornet de meeste gemeenten in België toe.Bij Cornet staan we voor kwaliteit, duurzaamheid en passie."
Adres: Industrieweg-Noord 1149B, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: +3289471036
Stad: Opglabbeek
Route: Industrieweg-Noord 1149B
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:00
Dinsdag: 07:30 - 16:00
Woensdag: 08:30 - 16:00
Donderdag: 08:30 - 16:00
Vrijdag: 08:30 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DMR Stoffeerder DMR Stoffeerder 2 km Zeer vriendelijk. En duidelijke uitleg.
Recensies
Je kan hier alles laten stofferen en herstoffefen.8u
Vertaald door Google Metaalconstructiebedrijf in Belgie/Genk...hooggekwalificeerde bewerking Metaalconstructie voor o.a. de automobielindustrie...snelle bewerking. Origineel Metallbau-Firma in Belgien/Genk....hochqualifizierte Bearbeitung Metallbau für Autoindustrie und sonstiges...schnelle Bearbeitung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid