facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corica

Corica

Info

Traditional coffee bar & roastery.

Geschiedenis

Corica: The perfect place to enjoy a coffee of excellence in the heart of Brussels.
We are an artisanal coffee bar roasting the beans on the spot.
We give our customers the choice of either savoring the tastes of coffee or buying fresh beans from a wide selection.



"Nous proposons à nos clients des cafés fraîchement torréfiés par nos soins et des thés rigoureusement sélectionnés pour l'excellence de leurs qualités intrinsèques et de leur goût.Nous sommes attentifs au produit, du début, avec toutes les déclinaisons de traitement du café possible, jusqu’à la fin, pour offrir à nos clients le meilleur de ce qui se fait sur le marché."
Adres: Rue du Marché aux Poulets 49 Kiekenmarkt 49 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 511 88 52
eb.aciroc@ofni
Stad: Brussel
Route: Rue du Marché aux Poulets 49
Huisnummer: Kiekenmarkt 49
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: corica brussel, koffiebranderij brussel, corica grand place, koffie brussel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafés Delahaut Cafés Delahaut 259 meter Heerlijke koffies.
Belga & Co Belga & Co 3 km Lekkere romige latte, krakend verse croissants
Recensies
Als koffie liefhebber is dit de plaats waar je moet zijn. Ongelooflijk veel keuze en baristas die hun smaken kennen. Als de hemel op aarde bestaat, dan is het zeker bij Corica.Eten: 3/5
Kleine koffiebar met perfect geserveerde koffie voor elke smaak. Zéér ruime keuze uit kwalitatieve koffie uit de ganse wereld.Eten: 5/5
Super lekkere koffie De moeite om hier even te passeren :-
Lekkere koffie. Keuze uit een veel soorten bonen. Goede bediening. Bonen worden ter plekke geroosterd.
Veel meer dan een espressobar. Ze branden nog zelf de koffie, hun house-blend is een aanrader en vergeet ook niet eens te kijken bij de uitgebreide keuze aan echte thee.
Een heel uitgebreid koffieassortiment. Je kan er zowel koffie kopen als een koffietje drinken aan de toog. Leuke plek om naartoe te gaan in Brussel.
Ik ben een Ninovieter. En Ninovieters zijn 'kaffeegieters'. Wij slurpen koffie om tert meest. En in deze 'koffiebar' heb je een enorme keuze. Het staat allemaal uitgelegd.Koffie van over gans de wereld. Telkens ik in Brussel ben, ga ik er een kopje drinken. Het is in de buurt van de Grote Markt. Niet ver dus. En een beetje verderop is er een bakkerijtje, waar ik steevast enkele croissants koop.enkel in Parijs heb ik er al betere gegeten. Ze zijn dus erg goed. En samen met een kopje goeie koffie..... DAT maakt het leven zo de moeite. Genieten...
Super vriendelijke en persoonlijke ontvangst door de patrons én het personeel. De kwaliteit en smaak van de tientallen soorten koffie en thee blijf altijd een aangename ontdekking. Om koffie te proeven hoef je de wereld niet rond te reizen maar probeer het op dit adres. Je zal het je niet beklagen !!!
Het was zoeken en zoeken vooraleer we het hadden gevonden. Het Zit verstopt ziet er een beetje somber van buiten. winkel superklein soms lastig om te passeren. Wc afschuwelijk niet proper overal droog plakkende spattende uitwerpselen?even serieus voor een koffie zaak als dit ?spijtig want de winkel opzicht ziet er super leuk uit. tot slot koffie niet wauw had meer verwacht . Helaas goed voor 1 keertje.
Deze koffiebar annex -winkel nabij de Beurs biedt een verrassend groot en veelzijdig assortiment aan zelf gebrande koffie van bonen van specifieke origine. Ik heb meerdere koffiebars in Brussel bezocht, maar deze is duidelijk de beste. Het enige minpunt is dat er geen zitplaatsen zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid