facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corepower

Corepower

Info

Teampower
Corepower
Personal and professional leadership from your Core!

Geschiedenis

Leiderschap vanuit je kern
Handel vanuit je eigen kracht.

VAN KORST...

Korstgedrag is alle gedrag dat je hebt ontwikkeld om je kwetsbare, echte zelf te beschermen: emo-drama, slachtofferspelletjes, intellectualisten, mentaal zijn, te hard werken, agressie, spirituele of religieuze verslaving, humor, drank, drugs, te veel eten, je aanpassen... en alle gedrag waarbij je niet echt bent.

Het meeste korstgedrag was oorspronkelijk authentiek gedrag: je hebt dit ontwikkeld om jezelf te beschermen. Waarschijnlijk was dit passend bij de situatie, maar omdat het toen zo effectief was, is dit gedrag erg hardnekkig geworden. Dus handel je vanuit een onechte laag in je persoonlijkheid.

...NAAR KERN

Vanuit je kern handelen (of authentiek zijn), is eerst en vooral echtheid en eerlijkheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je al je impulsen volgt en iedereen ongevraagd je ongezouten mening geeft. Het betekent wel dat je heel goed verbonden bent met jezelf en dus eerlijk tegenover jezelf kunt zijn. En vandaar uit verbinding maakt met de anderen.

Vanuit deze verbinding met jezelf én met de ander kun je kiezen wat je echt wil doen. Vanuit je kern handelen vraagt moed. Eerst en vooral moed om de patronen waar je door de jaren heen gehecht bent aan geraakt, te doorbreken. Daarnaast zal authenticiteit je niet in dank afgenomen worden door degenen die angst hebben voor de eigen kern.

Echt kerngedrag is voelbaar en merkbaar. Het voelt tegelijk als zeer krachtig en tegelijkertijd als open en kwetsbaar aan. Dat kan confronterend en beangstigend zijn voor anderen.
Tegelijk kan het ook een opluchting zijn en voor echt contact en diepgang zorgen.



"Leiderschap vanuit je kernVAN KORST...Korstgedrag is alle gedrag dat je hebt ontwikkeld om je kwetsbare, echte zelf te beschermen: emo-drama, slachtofferspelletjes, intellectualisten, te hard werken, agressie, spirituele of religieuze verslaving, humor, drank, drugs, te veel eten, je aanpassen... en alle gedrag waarbij je niet echt bent....NAAR KERNVanuit je kern handelen, is eerst en vooral echtheid en eerlijkheid. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je al je impulsen volgt en iedereen ongevraagd je ongezouten mening geeft. Het betekent wel dat je heel goed verbonden bent met jezelf en dus eerlijk tegenover jezelf kunt zijn. En vandaar uit verbinding maakt met de anderen.Corepower helpt je op weg naar je eigen kern."
Adres: Tuinstraat 3, BE3670 Wijshagen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032(0)486245243
Stad: Wijshagen
Route: Tuinstraat 3
Postcode: BE3670


Recensies
Ik heb het corepower jaartraject gevolgd als 21 jarige jongeman. Ik heb het gevoel dat dit me een geweldige basis gegeven heeft voor de rest van mijn leven om mijn leven zo te leven zoals ik dat wil. Ze zeggen jong geleerd is oud gedaan en dat is hier ook van toepassing. Het jaartraject heeft me veel waardevolle lessen geleerd waarvan ik denk dat ze in de opvoeding van elk kind/jongvolwassene zouden moeten zitten! Zeker aan te raden!!!
Ik ben een aantal maanden geleden bij Baud in hypnosebehandeling geweest. Hij heeft mij 3 x behandeld ivm een verlaat rouwproces en een trauma. Eerst luisterde hij HEEL aandachtig naar MIJN verhaal. Daarop baseerde hij heel individueel gerichte hypnosesessies. Hij leerde me ook een efficiënte ademhalingstechniek aan. Tijdens de hypnose stelde hij me erg gerust, ik voelde me op mijn gemak. Die sessies zijn opgenomen en nu nog doe ik mbv de audio-opnames bijna elke dag een hypnose. Hierdoor kan ik echt helen en terug tot mezelf komen. Ik voel me nu beter geaard, wat me tot rust brengt. Eindelijk na 27 jaar zoeken naar de juiste coaching heb ik bij Baud gevonden wat ik nodig heb. Een man met heel veel vakkennis en een warme en hartelijke aanpak.
Na de eerste ontmoeting was ik zeer gerust op wat nog zou volgen. Hier ben ik sterker en met meer zelf vertrouwen gegroeid. Mijzelf tegen gekomen, maar met de professionele ondersteuning, erdoor geraakt. Met als gevolg een positievere invloed op mijn leven en gebeurtenis, een plaats gecreëerd waardoor er betere inzichten zijn bekomen. Ook zijn de sessies nog na te beluisteren, zodat er altijd een opbeurend gevoel van vertrouwen is. Grote dank aan Baud
Als ik geen Corepower had gedaan had ik het niet gedurfd om te kiezen voor een nieuwe baan en zelf Corepowertrainer te worden. Corepower heeft mij zoveel gebracht dat ik dacht:"Waarom heb ik dat nooit eerder geleerd?" Dit had ik al nodig als kind, als puber... En ik wist: "Dit wil ik delen...., dit wil ik niet voor mezelf houden..."
De impact van de lessen is echt bijzonder. Het heeft bij mij iets wakker gemaakt wat al heel lang sluimerend aanwezig was. Het innerlijk gewaarzijn en de ‘verbondenheid met alles was is’ is bij mij echt versterkt door de lessen Corepower. Baud neemt iedereen mee op zijn eigen tempo en begeleidt je op een professionele, inspirerende manier.
Toffe begeleiding met veel bruikbare oefeningen. Het heeft me rust en inzicht gebracht.
Positieve ervaring en goede oplossing van mijn probleem. Een echte aanrader.
Fijn traject wat leidt tot meer zelfkennis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid