facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Core Computers Schoten

Core Computers Schoten

Info

Bij CoreCom Schoten koopt u niet enkel computers met een hoog service gehalte, maar laat u uw website ontwerpen, uw bedrijfsnetwerk onderhouden en zelfs uw defecte computer herstellen!

Adres: Vordensteinstraat 111, 2900 Schoten
Telefoonnummer: +32 3 297 90 77
Stad: Schoten
Route: Vordensteinstraat 111
Postcode: 2900



op zoek naar gerelateerd: Computerspeciaalzaak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PcBuilders PcBuilders 2 km Bouw je eigen pc , volledig naar eigen smaak en budget !!
Recensies
Tom heeft mij ongelooflijk geholpen met de aankoop van een nieuwe laptop, volledig op punt gesteld en met veel geduld alles uitgelegd. Echt een lieve en professionele man.
Heel blij met m'n custom made game pc, Tom heeft mij heel goed geïnformeerd over alle mogelijkheden. De persoonlijke service die je krijgt heeft een grote meerwaarde, wat je met ketens niet hebt. Gewoon top!
Mijn printer van 2007 toch weer aan de praat gekregen. Bedankt Tom.
Heel vriendelijke en behulpzame man
Tom geeft een ongelofelijke goede service! Zeer tevreden klant, ik werk dan ook al jaren graag met hem tesamen. Niets is teveel voor hem en hij vindt voor alles een oplossing.
Veel informatie en uitleg voor een mogelijke klant
Vriendelijke bediening. Goede verstaanbare uitleg. Alles goed geïnstalleerd. Parking voor enkele auto's voor de deur. Goede prijs kwaliteit. Een aanrader.
Gisteren in de late namiddag mijn laptop binnen gedaan voor een upgrade, nl wat meer RAM geheugen en een SSD harde schijf. Prijs direct gekregen met plaatsing en alles incluis. Vandaag om iets na 14.00u. al telefoon dat het allemaal klaar was. Nieuwe schijf, meer geheugen en alles overgezet. Top service en top snelheid, zo snel als mijn "nieuwe computer"!! ;-
Qua softwarekennis geen ervaring, enkel zijn de prijzen op dit gebied aan de hoge kant. Echter kan dit een betere service als reden hebben. Qua hardware is het gewoon abominabel wat de kennis betreft, evenals direct verkrijgbare componenten. Mogelijk betere service dan de groothandels, maar wel dezelfde producten. Van een lokale computerwinkel verwacht ik ook dat ze een pc op maat kunnen installeren met kwalitatieve onderdelen naar keuze, niet een merkcomputer of basismodel kunnen uitbreiden. Of minstens hun verkrijgbare onderdelen op de website vermelden.
Super vriendelijk, accuraat en betrouwbaar. En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid