facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corbie Lommel Ring

Corbie Lommel Ring
Adres: Binnensingel 70/bus 2, 3920 Lommel, België
Telefoonnummer: 011 71 60 80
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Lommel
Route: Binnensingel
Huisnummer: 70
Postcode: 3920


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Corbie Lommel Corbie Lommel 1 km Twee maal 4 dagen hier op hotel geweest. Personeel is echt behulpzaam en vriendelijk....
Recensies
Eerste keer hier geweest voor 1 nachtje. Het is een supermooie moderne hotel. Proper!! En rustig. We hadden problemen met de badkamer. Alles was verstopt! Maar de conciërge heeft ons goed geholpen en het was netjes opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar. Daarom geef ik hun Two thumbs up!!
Kamers waren netjes en bedden waren goed. Losse douchekop kon je niet ophangen want het systeem was stuk, gelukkig was er een regendouche. Service van de onverzorgd uitziende en chagerijnige ogende meneer op badslippers was niet om over naar huis te schrijven.nHet ontbijt was goed, klein maar keuzes zat.nParkeergarage was even zoeken, staat allemaal niet heel goed aangegeven maar gevonden!nEr is geen barretje wat echt jammer is, wel een drankenautomaat die alleen los geld accepteert.nnAl met al zelf de sfeer gemaakt!
Wij zijn als koppel 4 dagen hier verbleven. Het onthaal ging zeer vlot en vriendelijk.nAlgemene look van het gebouw is zeer mooi en modern. Wel is het hotel gelegen naast een drukke weg wat positief is voor de bereikbaarheid maar het openen van het raam niet echt mogelijk maakte wanneer de ruit toe is is er niks van lawaai last. Ontbijt was prima alles was aanwezig voor een goed ontbijt.nnPlus punten:n-De ondergrondse parking was tijdens ons bezoek gratisn-De kamer is voorzien van een automatisch verduisterings schermn-Goede en grote tvnnMin puntjes:n-Frigo bevatte nog drinkwaren van de vorige bezoekers.n-Douche kraan en glazen wand van de badkamer waren niet gekuistn-Op de laatste nacht werden we om 2u snachts wakker door een constant gepiep wat door de lift bleek te zijn, hiervoor moesten we ons wenden naar de conciërge deze lostte het uiteindelijk wel op maar wakker waren we wel...nnWij sloten onze meerdaagse af met een gemengd gevoel. Wij hadden grote verwachtingen aangezien de prijs naar mijn mening niet van de goedkopere is. In het algemeen werd hier toch ongeveer aan voldaan. Maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.
Perfecte locatie met ondergrondse privé parking. Normaal €10/dag, maar nu gratis. Misschien wat druk en lawaaiig maar de geluidsisolatie werkt goed. De ontvangst mocht wel iets vrolijker en socialer. Was nu erg kortaf en zakelijk.nnDe kamer was prima. Groot genoeg, goed bed. Zelfs een relax bank. Balkon ook ok, maar lawaaiig uiteraard naast de ring. Breed bureau ook top. Welkomst geschenk erg lekker met een kopje thee. Alleen weinig keus, 3 zakjes en niet aangevuld. Beetje vreemd dat badkamer gescheiden werd door glazen wand. Niet erg veel privacy. Maar er is een scherm dat omlaag kan, had ik ontdekt. De douche was heerlijk, maar bij standje voluit spoot het tegen het plafond aan.nnOntbijt was prima en gevarieerd. Bolletjes, croissants, ei, English, fruit, koffie. Alleen mistte ik gewone sneetjes brood.
Heel recent hotel. Het onderhoud faalt, veel stof op de kamer, regendouche defect. Het poetspersoneel verdient eenn2 op 10. Het ontbijt was zeer verzorgd en lekker. De receptionist was heel vriendelijk en behulpzaam. Een fijne man. Enkele vrienden hadden na de overnachting last van insectenbeten mogelijk bedwantsen ? Dit vraagt toch wel enige aandacht. Het uitzicht over Lommel vanuit de bovenste kamers is fenomenaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid