facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corbie Lommel Ring

Adres: Hertog Janplein 68, 3920 Lommel
Telefoonnummer: +32 (0)11 34 90 90
Stad: Lommel
Route: Hertog Janplein 68
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Corbie Hotel Lommel Ring, Corbie Hotel Lommel vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Plaza Hotel Plaza 822 meter SLECHT!! Broodje martino, alleen maar ei en beetje saus! Als klapper betaal je 6 euro...
Het Tuincafé Het Tuincafé 1 km Mooie en zeer gezellige plek! Zowel vooraan als achteraan groot terras! Ik heb hier e...
Tuinhotel Tuinhotel 1 km Wij hebben geen gebruik gemaakt van het hotel, maar van het restaurant. In ons geval ...
De Vossemeren De Vossemeren 4 km Weer hele toffe dagen met de familie beleefd in een leuke grote bungalow te midden va...
Recensies
Geen idee of het hotel wat is ,ik had een receptionist aan de telefoon een hork eerste klas,totaal geen vlot gesprek ,dus was er al klaar mee ...hier gaan we nooit naar toe..
Wij zijn als koppel 4 dagen hier verbleven. Het onthaal ging zeer vlot en vriendelijk. Algemene look van het gebouw is zeer mooi en modern. Wel is het hotel gelegen naast een drukke weg wat positief is voor de bereikbaarheid maar het openen van het raam niet echt mogelijk maakte wanneer de ruit toe is is er niks van lawaai last. Ontbijt was prima alles was aanwezig voor een goed ontbijt. Plus punten: -De ondergrondse parking was tijdens ons bezoek gratis -De kamer is voorzien van een automatisch verduisterings scherm -Goede en grote tv Min puntjes: -Frigo bevatte nog drinkwaren van de vorige bezoekers. -Douche kraan en glazen wand van de badkamer waren niet gekuist -Op de laatste nacht werden we om 2u snachts wakker door een constant gepiep wat door de lift bleek te zijn, hiervoor moesten we ons wenden naar de conciërge deze lostte het uiteindelijk wel op maar wakker waren we wel... Wij sloten onze meerdaagse af met een gemengd gevoel. Wij hadden grote verwachtingen aangezien de prijs naar mijn mening niet van de goedkopere is. In het algemeen werd hier toch ongeveer aan voldaan. Maar er is zeker nog ruimte voor verbetering.
Perfecte locatie met ondergrondse privé parking. Normaal €10/dag, maar nu gratis. Misschien wat druk en lawaaiig maar de geluidsisolatie werkt goed. De ontvangst mocht wel iets vrolijker en socialer. Was nu erg kortaf en zakelijk. De kamer was prima. Groot genoeg, goed bed. Zelfs een relax bank. Balkon ook ok, maar lawaaiig uiteraard naast de ring. Breed bureau ook top. Welkomst geschenk erg lekker met een kopje thee. Alleen weinig keus, 3 zakjes en niet aangevuld. Beetje vreemd dat badkamer gescheiden werd door glazen wand. Niet erg veel privacy. Maar er is een scherm dat omlaag kan, had ik ontdekt. De douche was heerlijk, maar bij standje voluit spoot het tegen het plafond aan. Ontbijt was prima en gevarieerd. Bolletjes, croissants, ei, English, fruit, koffie. Alleen mistte ik gewone sneetjes brood.
Heel recent hotel. Het onderhoud faalt, veel stof op de kamer, regendouche defect. Het poetspersoneel verdient een 2 op 10. Het ontbijt was zeer verzorgd en lekker. De receptionist was heel vriendelijk en behulpzaam. Een fijne man. Enkele vrienden hadden na de overnachting last van insectenbeten mogelijk bedwantsen ? Dit vraagt toch wel enige aandacht. Het uitzicht over Lommel vanuit de bovenste kamers is fenomenaal.
Gemakkelijk bereikbaar, zeer grote ondergrondse garage ook goed voor fietsers. Mooie moderne kamer met leuke douche. Top ontbijt en zeer vriendelijk. Lunch pakket is matig.
Alles was in orde, maar ik had net iets meer verwacht. De inrichting van de kamer was zeer mooi, is tijd en moeite in gestoken. De afwerking was wel iets minder. Ontbijt had alles was standaard is. Werden over het algemeen ook goed voortgeholpen tijdens ons verblijf.
Modern en redelijk verzorgd hotel. Ontbijt buffet is voldoende met diverse soorten brood, fruit, cruesly, melk, beleg, expresso en een veelvoud aan smaken vruchten thee zijn aanwezig. Personeel is behulpzaam. Door de ligging aan de doorgaande provinciale weg helaas behoorlijk wat geluidshinder door snel rijdend auto verkeer. Ook de gangen zijn lawaaiig door pratende hotel bezoekers, klinkt allemaal erg hol door de moderne minimalistische architectuur. Kamers zijn goed ingericht, bedden zijn ok, matras lekker stevig ook kussens zijn goed. Schoonmaak mag wat beter, veel vieze krassen op de vloer. Aanwezig kop en schotel waren ook viezig met restanten. Handdoeken voorziening is prima. Hotel is net ff te duur voor wat geboden wordt.
Zo'n lage klasse mensen die het hotel en appartement beheren. Ze gedragen zich erg goedkoop. En valsspelen met mensen. En vooral zij nevermind over uw gemak en zorgen in het hotel als u over iets geklaagd iets niet werkt. Ze hebben ook een kunstje om u op te laden voor de netheid van de kamers. Ze vals spelen het geld van mensen door te zeggen dat de kamer niet goed werd onderhouden, dus we rekenen 250 euro. Het is een heel erg slecht hotel en zeer onverantwoordelijke receptioniste en management. Such a low grade peoples who managing the hotel and apartment. They are acting very cheap. And cheating people's. And especially they nevermind about your convenience and concerns in the hotel if you are complained about anything something is not working. They also have a trick to charge you on the cleanliness of the rooms. They cheating people's money by saying room was not maintained properly so we are charging 250 Euros. It's a very very worst hotel and very very irresponsible receptionist and management.
Goed en schoon hotel. Modern ingericht. Raam moest dicht blijven om het verkeerslawaai.Kamers: 5/5
Badkamer heeft geen muur. Het is een glazen wand.Kamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid