facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Copy That

Copy That

Info

Marketing, communicatie en copywriting

Geschiedenis

Bij Copy That kan je terecht voor een nieuwe website of een screening van je oude site met verbeterpunten als resultaat. In beide gevallen vertrekken we van dezelfde vragen: wat moeten je toekomstige klanten weten en wat wil je dat ze doen? Vinden je klanten in een oogopslag de juiste informatie? Weten ze waarvoor jij staat? Gaan ze vlot tot de actie over? Klikken ze waar jij wil dat ze klikken? Bestellen ze je producten zonder omwegen? Nemen ze contact op voor je diensten? Krijgen ze zicht op waar jij mee bezig bent en wat je voor hen kan betekenen?

We bekijken samen of je merk op punt staat. Vinden potentiële klanten je gemakkelijk? Spring je eruit tussen de concurrentie en aanbieders van gelijkaardige producten en diensten? Verschijn je bovenaan in de zoekresultaten op Google? Beleven je klanten jou als een sterk merk dat vertrouwen inboezemt, waar ze zonder twijfelen een beroep op doen en waarvoor ze enthousiast reclame maken bij familie, vrienden en kennissen? Herkennen ze jou aan je logo, de geuren en kleuren van je bedrijf, je kantoren en je klantvriendelijkheid?

We gaan na wie je ideale klanten zijn en waar ze jou vinden. We zorgen ervoor dat je bent waar je moet zijn. Op het internet met je website, op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn, op beurzen, netwerk events … Met sterke copywriting en straffe teksten, de juiste filmpjes en sprekende beelden… We zorgen ervoor dat jij staat waar je moet staan, met de juiste boodschap voor de juiste persoon en het juiste visitekaartje in of bij de hand. Copy That verzorgt je branding, communicatie en is copywriter in Oosterzele, Wetteren, Zottegem, Merelbeke, Gent en ver daarbuiten.

Adres: Heistraat 29, 9860 Oosterzele
Telefoonnummer: 0032476413196
Stad: Oosterzele
Route: Heistraat 29
Postcode: 9860

Openingstijden

Maandag: 12:30 - 20:00

Recensies
Altijd een oplossing, altijd kwaliteit
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Copy That.

Oosterzele adviesbureau

openingstijden, locatie, vervoer. Heistraat 29 oosterzele copywritingdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Copy That adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Copy That. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Copy That delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ubeon ubeon 773 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid