facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coprosain

Adres: Drève de Maire, 7500 Doornik
Telefoonnummer: +3268269380
Stad: Tournai
Route: Drève de Maire
Postcode: 7500



op zoek naar gerelateerd: Coprosain Ath
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elevage du blanc dos Elevage du blanc dos 9 km vente de colis de viande de bœuf blanc bleu belge à la ferme
Recensies
Vanmorgen is mijn vrouw bij u aan het winkelen. Als ze haar kassabon controleert, merkt ze de exorbitante prijs op van de honingvinaigrette uit de collectie kijkende koeien... 3 euro meer dan andere producten in hetzelfde assortiment. Ze vraagt ​​om terugbetaling die wordt geweigerd! Een pluim voor de beheerder!!!! Bovendien stuurt ze hem om zijn boodschappen te doen bij de wedstrijd die een normale prijs heeft!!! Coprosain Doornik, ongezonde Coprosain!!!!!!! Zij D
Keuze, goed advies, kwaliteitsproducten en een glimlach! En alles is lokaal en kortsluiting. Ga er heen om boodschappen te doen met je ogen dicht!
Slechte geur van vlees dat niet vers is zodra je de winkel binnenkomt? De verkoopster toont een houding van walging door het vlees te hanteren, wat echter correct is. Het slagerspersoneel is niet prettig.
Een breed scala aan biologische producten of kortsluitingen, of het nu gaat om cosmetica, bulkzetmeel of zelfs vlees. Het vlees is van hoge kwaliteit voor een democratische prijs .
Zaterdag kom ik om 17.43 uur aan, sluit om 18.00 uur, de lichten gaan uit als ik binnenkom, geen kip meer, het is vacuüm verpakt ... geen ham meer, de machines zijn schoongemaakt ... niet erg commercieel ...je bent omzet misgelopen, ik stel me voor dat het team wordt betaald tot 18.00 uur, in dit geval sluit het om 17.45 uur, en iedereen zal blij zijn
Sluitingstijd 19.00 uur Ik kwam om 18.45 uur opdagen en de winkel was al gesloten. Blijkbaar is het personeel om 19.00 uur klaar, dus sluiten ze voordat ze gaan schoonmaken. Laten we de sluiting om 18.30 uur aankondigen, dus...
De tweede keer dat het me overkomt is genoeg! Ongelofelijk twee keer passeert de slager de bezem die hij mij bedient zonder zijn handen en zijn gedachten natuurlijk te wassen. Biologisch ja misschien maar niet erg schoon!
Het lijkt erop dat het slagerijprobleem zich steeds weer voordoet! De serveerster van de slager pakt de worsten met haar blote handen zonder handschoenen om ze te wegen en legt ze terug in de schaal, nog steeds zonder handschoenen. Lang haar duidelijk niet vastgemaakt en zonder charlotte ... teleurstellend om lokale producten te verkopen zonder respect voor klanten NOCH PRODUCENTEN!
Ik hou van het supermarktinitiatief: gezonde producten, lokaal of dichtbij, voor een schappelijke prijs. Van de producent tot de consument wiens enige tussenpersoon Coprosain is. Een ruime keuze aan eten met een roeping om het authentieke te proeven? Ik raad iedereen aan die op zoek is naar kwaliteit boven prijs. Iets meer, het personeel is gastvrij en glimlacht?
Wat een verandering sinds het herstel! Schappen gevuld, toonbanken goed gevuld, personeel glimlachend en aangenaam, we voelden ons echt welkom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid