facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Copper

Copper

Info

Copper was founded in 1996 by Eddy Vancoppenolle and Frank Van der Perre. Since then, the Copper Group has grown into a solid company and a sure value!



"We are the full-service partner that assists you in the various phases of your life. We offer you various services under the all-encompassing term 'Accompanying life'.From the purchase of your first home and your insurance, the management of your assets and your real estate to the planning of your retirement and your succession.At Copper, we have a complementary package of services that is managed independently and without restrictions. In this way we get the most out of the protection and growth of your assets for you."
Adres: Sint-Annalaan 209, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32022679226
Stad: Strombeek-Bever
Route: Sint-Annalaan 209
Postcode: 1853


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Copper team, Copper Antwerpen, Copper jobs, Copper color, Huis te koop Strombeek, Vastgoed Grimbergen, Copper meaning, ERA Grimbergen te huur
Recensies
Reeds lang problemen met vocht in mijn pand en gemeld aan syndicus maar zonder gevolg ! Telefonisch onbereikbaar ! Slechts één maal reactie op mails. Niet echt aanrader !
Ik heb reeds verschillende malen contact gehad met het syndicuskantoor Copper en co, meer bepaald met Katy Van Camp, dit over verscheidene jaren. De eerste maal vier jaar geleden toen onze VME een nieuwe syndicus moest kiezen. Helaas werden ze toen niet weerhouden. Nu zitten we met hetzelfde scenario maar is de toestand ernstiger en dringender. Op de laatste Av is het mandaat van de syndicus niet verlengd en moeten we dringend een nieuwe syndicus kiezen. Ik was voorzitter van de laatste Av wat een aantal verantwoordelijkheden en werk met zich meebrengt. Bij deze voorbereidingen heb ik zeer veel steun gehad van Katy. Juridisch advies, bekijken van wetsartikels, opstellen van allerlei lijsten en documenten, enfin nogal wat job waar je nooit mee te maken hebt in het "normale" leven. Ze heeft me UREN geholpen, zonder dat er van enige vergoeding sprake was. Daarom zal ik hun kantoor ook als kandidaat syndicus voordragen bij de Bav volgende week. Als ze hun offerte op een duidelijke wijze komen verdedigen maken ze een reeële kans, en zal onze VME UITEINDELIJK kunnen genieten van een efficiënt, kordaat en transparant beheer. Iets waar we al lang op wachten.
Ontzettend vriendelijke en proffessionele kantoor. Wij hebben met de dienst beheer contact gehad met mevrouw van Camp. Ze is zeer aan te bevelen voor eigenaren die een proffesionele en een hartelijke persoon zoeken als Syndicus voor hun gebouwen. Ze is op de hoogte van alle wetten en regels omtrent gebouwen beheer. Wij zijn stap voor stap begeleid en geïnformeerd, zonder verrassingen.
Mijn rijbewijs gehaald en een eerste autootje. Copper heeft voor mij alle papieren en verzekering in orde gebracht. Bedankt Matthias.
na papieren getekend en overhandigd te hebben na 4 maand nog steeds onze waarborgen niet terug ontvangen
Onze woning onlangs verkocht via Copper. Van A tot Z een perfecte service ontvangen! Zeer goede en persoonlijke begeleiding
Nieuwe rekening geopend en alle informatie netjes verkregen. Zeer fijne bankbediende.
Duidelijke, informatieve hulp bij al mijn vragen door uiterst vriendelijke medewerkers. Geeft een goed gevoel.
Top team met kennis van zaken waar de klant op de eerste plaats komt.
Onbeleefde en niet te vertrouwen management. Slechte ervaring. Blijf er weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid