facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coppens/André

Adres: Ninovestraat 11 , Erembodegem 9320, BE
Telefoonnummer: 053 83 00 86
Stad: Erembodegem
Route: Ninovestraat 11
Postcode: 9320



op zoek naar gerelateerd: Oogarts Coppens (Aalst), Afspraak oogarts OLV Aalst, Oogarts Aalst, Oogarts ASZ Aalst, OOGARTS stationsstraat Aalst, Vrije consultatie oogarts, Oogarts Aalst Gentsesteenweg, Geconventioneerde oogarts Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Demaret/Sven Demaret/Sven 3 km Mijn man wou me vandaag verrassen met een leuk boeket, we komen al jaren langs bij De...
Recensies
Ging onlangs langs bij dr.coppens om mijn ogen te laten controleren. Bij de vraag of ik een ander voorschrift nodig had voor lenzen was het net of ik de stomste vraag ooit had gesteld. Met als gevolg een voorschrift waar ik niets mee ben. En dat na 5 weken wachten op een afspraak... Na mijn probleem op mail te zetten, kreeg ik dan de meest onvriendelijke mail terug waarin de waarden staan van een oogmeting 2 jaar geleden. Mij zien ze daar niet meer terug!
Ik deel de mening dat André Coppens op zoek moet naar motivatie, minder moet zuchten bij het luisteren naar zijn patiënt en met vernieuwde moed op zoek moet naar een oplossing voor het gestelde probleem zonder het af te wimpelen als banaal. Ik moet bv. op zoek naar een andere specialist die wél met oplossingen komt aandraven voor mijn oogproblemen. Zucht.
Ze is zeer vriendelijk, geeft extra uitleg en is geduldig. De vrije consultatie uren zijn heel handig, zo hoef je geen maanden te wachten maar kan je gewoon langsgaan. Afspraken zijn online te maken, erg praktisch. Ook goedkoper dan wat ik gewoon ben bij een oogarts. Alles samen dus dik in orde!
Bij André Coppens geweest. Heel onvriendelijk, respectloos, niet meer gemotiveerd.
Vertaald door Google Professioneel Origineel Profecioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid