facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coox Motors

Coox Motors

Info

Jouw officiële merkverdeler voor Audi, Audi Approved Plus, Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, SEAT, ŠKODA & My Way.

Geschiedenis

officieel concessiehouder van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen en Audi. Tweedehandsvoertuigen center Myway en Audi Approved Plus

Adres: Steenweg 102, 3621 Rekem, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/51.85.50
Stad: Rekem
Route: Steenweg 102
Postcode: 3621


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Coox Rekem telefoonnummer, Www COOX MOTORS be, Autoscout Coox, Willems Genk, Coox Rekem openingsuren, COOX MOTORS LANKLAAR, Coox tweedehands, Coox Audi
Recensies
Top garage met vriendelijke verkopers en goede service achteraf. Wij zijn reeds meerdere jaren tevreden klant.
Topservice bij directe receptie, snel en vriendelijk.
Nooit meer alles stukken gewisseld zeggen ze juist niets gewisseld had alles gemarkeerd zelfde onderdelen nog. Wel dikke factuur gekregen voor stukken wat niet zijn gewisseld
Audi verkoop met een zeer goede dienst na verkoop en zeer vriendelijk personeel.
Direct en vriendelijk onthaald met de nodige uitleg en een tasje koffie, vlotte service en ook bij de afrekening goed geïnformeerd.
Vrij lang moeten wachten eer ik geholpen werd. De verkoper had precies geen zin meer om te werken daar het nog 1 uur voor sluitingstijd was vermoed ik. Gaf aan dat ik interesse had in een bepaald model toch gaf hij geen verdere uitleg. Hij bleef enorm vaag over alles. Een afspraak werd gemaakt voor een testrit. Hij ging mij op voorhand laten weten of het voertuig ter beschikking was. Nooit opgebeld geweest. Ik doe de moeite niet om er nog achter te vragen. In Genk waren ze onmiddellijk bereid om mij verder te helpen en de testrit was super goed geregeld. Ze hebben mijn voertuig samengesteld, ze namen hiervoor uitgebreid de tijd. COOX ziet mij niet meer verschijnen. Echt jammer dat er zo een verkoper rondloopt. Onbeschofte kerel en arrogant tot en met.!!!
Zeer vriendelijke mensen en ik ben tevreden over de algemene service, maar toch zijn er storende problemen bij het plannen van interventies. Ik heb 2 maal een afspraak gehad voor het ter plaatse vervangen van banden en telkens heb ik 1,5u moeten wachten tot ik mijn wagen terug kreeg.
Vandaag gaan kijken naar scirocco, wat een supervriendelijke verkoper!!!! Daar kan antwerpen nog wel een puntje aan zuigen hoor Goed beholpen, heeft drie uur bezig geweest met me zonder de indruk te geven dat het vervelend werd. Auto gekocht daar, jammer dat het zover is voor onderhoud want anders had ik dit zeker gedaan. 10/10 voor de hele service!!!
In 2016 kocht ik een audi a5. Nog geen week later geeft boordcomputer aan dat olieniveau te laag is. Het heeft drie oliewegingen en een jaar geduurd alvorens de auto te willen herstellen. Uiteindelijk hebben ze de zuigers hersteld. Een jaar later breekt ter hoogte van de zuigers mijn motor. Ik bel coox op en nog voor ik uitleg wat er gebeurd is krijg ik het defensieve antwoord dat ik al een jaar rijdt met de herstelde onderdelen en impliceren dus dat ik geen aanspraak meer maak op garantie. Terwijl ik een document heb waarop staat 2 jaar garantie, ongeacht het aantal km's. Na aandringen krijg ik de info dat ik het moet bewijzen. En daarvoor moet ik de motor laten inspecteren bij mayway garage. Ze kunnen niet exact meegeven hoeveel dit kost, enkel dat het meer dan €1000 op mijn kosten zal zijn. Een auto verkopen waarvan je weet dat er iets aan scheelt is diefstal.
Zeer slecht.ben geweest voor een audi a4.personeel onvriendelijk. Werd steeds benaderd als handelaar terwijl ik via email duidelijk aan gaf dat ik particuliere koper ben en de auto kom bezichtigen en als het bevalt dan ook gelijk mee neem.boekjes en carpas van de auto niet aanwezig.verkoper doet niet eens moeite om van zijn stoel af te gaan en een hand te geven terwijl ik duidelijk zeg dat ik een afspraak heb.in ieder geval zoek een andere audi dealer om een auto aan te schaffen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid