facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Apotheek Lievegem

Coop Apotheek Lievegem

Info

Voor Coop apotheek Lievegem is het persoonlijk contact en gezondheidsadvies essentieel. Uw gezondheid staat centraal.



"Een erkend netwerk van 45 apotheken sinds 1881Uw voordelen als COÖPerant:- 10% tot 15% directe korting op cosmetica en verzorgingsproducten- Loyaliteitsprogramma met acties & promoties- Advies & infosessies- Jouw partner in gezondheidCOOP-apotheken willen meer inzetten op hun preventieve rol om zo de patiënten beter te kunnen begeleiden. In de apotheek geven wij duidelijke antwoorden op gezondheidsvragen en coachen we je graag naar een gezonder leven."
Adres: Grote Baan 180, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +3292740791
Stad: Lovendegem
Route: Grote Baan 180
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: COOP apotheek promoties, COOP apotheek mondmaskers
Recensies
Ruime parking, vriendelijke bediening, handige openingsuren en een handige afhaalbox
Ik spreek helaas onderstaande reviews tegen. Arrogant en niet behulpzaam. Ranitidine werd uit de handel gehaald wegens schadelijk. Ik vroeg een variant of toch iets dat helpt. Kon ze niet mee helpen.. enfin zelf niet gaviscone even aangeraden of andere varianten voorgesteld zoals Pantoprazole. M.a.w beetje buiten kegelen! In de bredestraat kouter ontvingen ze mij met een glimlach en deden ze moeite om voor mijn permanent probleem een oplossing te voorzien. Jammer.
Dit is een moderne apotheek met een vriendelijke en deskundige bediening. Je krijgt ook steeds onmiddelijke korting. Er is een ruime parking. Als een medicament moeilijk verkrijgbaar is dan doet men veel moeite om je toch te helpen. De ondersteuning en het eigen netwerk van Coop een neutrale coöperatieve is meegenomen want er zijn er redelijk veel en kortingen neem je overal mee. Ik zou niet weten waarom ik nog ergens anders de volle pot zou betalen. Als je als chronisch patient je vaste medicatie door geeft zorgen ze ook steeds dat het op voorraad is. Kortom een apotheek met een echte meerwaarde!
Een volledig nieuwe apotheek. Sympathieke en zeer behulpzame apothekeres, mooi gamma aan producten en super handig dat ik mijn reservaties kan oppikken in de afhaalterminal wanneer ik maar wil.
Goede service en behulpzaam. Al gepast advies gekregen in verschillende situaties! Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid