facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolen Doe-Het-Zelf SHOP

Coolen Doe-Het-Zelf SHOP

Info

Coolen Doe het zelf, de winkel voor al uw materialen. Iedere doe het zelver kan hier vinden wat hij zoekt.
Bent u op zoek naar trimetal verf, een interieur op maat, Quickstep laminaat en parket? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Venlosesteenweg 71, 3640 Ophoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/56.44.13
Stad: Ophoven
Route: Venlosesteenweg 71
Postcode: 3640


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Coolen keukens, Hubo
Recensies
Eigenaar heeft geen begrip voor zijn klanten. Zie foto, dit zijn toch twee verschillende kleuren? Als klapper op de vuurpijl ook nog de verschillende maat plinten meegegeven... Nee sorry, wij gaan hier nooit meer terug.
Persoonlijke service en raad bij vragen Groot aanbod
Altijd een zeer vriendelijke service, de mensen die er werken weten ook waar ze mee bezig zijn!
Vandaag een zeer klantonvriendelijke ervaring gehad. Ik had twee dagen geleden producten voor € 320 gekocht, maar deze waren niet goed en ik wilde graag het geld terug. De eigenaar begon al moeilijk te doen over contante terugbetaling omdat de producten via pinbetaling betaald waren. Hij zei dat ik een tegoedbon kon krijgen, maar ik wilde contant geld terug. Uiteindelijk kon ik het contant geld terug krijgen, maar niet het hele bedrag. Ik moest namelijk€ 6,30 aan transactiekosten betalen!! Betalen voor een betaling die ik zelf heb gedaan?? Hij hing een lulverhaal op dat elke transactie hem dit bedrag kostte...lariekoek, maar goed. Het was me de energie niet waard om er tegenin te gaan. Heel jammer dat deze domme eigenaar niet snapt hoe klantenbinding werkt.
Prima, veel keuze en zeer goede advies en vriendelijke hulp
Een professionele uitleg gekregen bij de aanschaf van onze binnendeuren. Zeer vlot en behulpzaam, ook qua levering. Ze hebben ons voorzien van een uitstekende vakman voor de plaatsing van de deuren. Punctueel en proper werk afgeleverd.
Gezellige winkel met diverse producten voor de doe het zelver. Snelle bediening aan de balie. Vriendelijke winkelbediendes. En winkel waar je graag komt en professioneel geholpen wordt.
Top service en vriendelijk personeel. Gelijk geholpen en ruim aanbod.
goede service. je word geholpen met een kwinkslag.
DHZ, tuinhout, maatwerk keukens, kasten, dressings, ..., verf, laminaat, sanitair, .... , te veel om op te sommen. Vriendelijk en professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid