facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coolblue

Coolblue
Adres: Leuvensesteenweg 8, 1932 Zaventem, België
Telefoonnummer: 03 808 27 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Zaventem
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 8
Postcode: 1932


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Ondanks dat ze hier veel producten in stock hebben, zijn er maar weinig uitgestald. Dat is wel jammer want dit is juist het voordeel van een winkel tov een online store, dus de meerwaarde van huidig concept ontgaat mij...nnOm 00.20 nog gezien dat een airfryer 177 euro stond, eenmaal aangekomen in de winkel was het 204 geworden. De eerste persoon aan de receptie maakte nog gewag dat de prijs kon worden aangepast, maar zijn chef zei dat dit niet mogelijk was omdat dit alleen kan binnen de 6 uur. Zeer flauw voor zo een klein verschil. Op het einde zei hij plots 'laten we het verschil door 2 doen en er 190 van maken'. Maw, nu kon hij plots wel de prijs verlagen? Daar ben ik trouwens niet op ingegaan aangezien het de indruk kreeg van een onderhandeling op een buitenlandse bazaar...
Blij met de vlotte en professionele service. Reparatie laten uitvoeren, vooraf vlotjes afspraak gemaakt via website en correct op tijd en vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen over de reparatie.nAnderhalf uur later was reparatie al uitgevoerd en werd ik alweer vriendelijk ontvangen, met een lekkere koffie erbij zelfs.nCorona maatregelen worden goed opgevolgd. Personeel is jong, gemotiveerd en heel behulpzaam.
Super goed geholpen bij de aankoop van een camerasysteem. Topverkoper die met veel kennis van zaken ons uitleg gaf over de verschillende mogelijkheden zonder aankoopverplichting. Wij komen zeker nog eens terug.
Ruime winkel met voldoende parkeergelegenheid. Snelle bediening en doorverwijzing naar verkoper. Smartphone Motorola moto G72 aangekocht voor interessante prijs. Chip en geheugenkaart werden door verkoper van oude smartphone overgeplaatst naar de nieuwe smartphone. Later ontdekte ik dat ik geen kastticket had gekregen voor de waarborg. Blijkt na telefonisch contact dat ze de factuur enkel nog met mail opsturen. Tot nu toe zeer tevreden over de aankoop.
Product voorradig, snel en vriendelijk geholpen. Een ster weggelaten omdat ik een negatieve ervaring heb voor het vervangen van een batterij van samsung s8. Duurtijd batterij slechter dan ervoor en de case is losgekomen na een jaar. Resultaat GSM kan ook niet meer ingeruild worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid