facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cool Electro Cycles

Info

Elektrische fietsen verkopen en herstellen in een echte beleveniswinkel. Alle fietsen mogen getest worden.



"Jij als fietser beleeft meer bij Cool Electro Cycles. In een ruime en luchtige shop ontvang je advies van een E-bike expert.De meeste fietsen, ook STROMER, kan je er testen op het indoor testparcours, het grootste van Vlaanderen.Ook voor alle herstellingen kan je bij ons team technici terecht.Onze specialiteit is E-bike en we helpen je ook met je gewone stadsfiets, racefiets of mountainbike.We verdelen STROMER, Lapierre, Haibike, Raleigh, Kalkhoff, Koga, Gazelle, Cube en nog een aantal merken.Je kan bij ons ook nog terecht voor elektrische bakfietsen, elektrische driewielers, elektrische mountainbikes, elektrische race fietsen en elektrische vouwfietsen.Je wordt bij Cool Electro Cycles altijd vriendelijk onthaald."
Adres: Stationsstraat, 46, 8790 Waregem
Telefoonnummer: +3256381111
Stad: Waregem
Route: Stationsstraat, 46
Postcode: 8790



op zoek naar gerelateerd: Cool Electro Cycles Waregem openingstijden, Cool Electro Cycles Tielt openingstijden, Cool electric bikes, Cool Bikes Ieper, raleigh e-bikes, Fietsen Ampe, Elektrische fiets, Cycles leasing
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gunther's Gunther's 1 km Zeer goede winkel als je advies nodig hebt om een fiets te KOPEN. Heb echter al meerd...
Smetties Fietsateljee Smetties Fietsateljee 4 km Top team,mooie uitleg en service is schitterend
Rijwielen Rudy Rijwielen Rudy 7 km Uitstekende service !
Recensies
Verkoop van de betere merken met alle nodige info. Niet onbelangrijk: uitmuntende service in meerdere winkels, zowel in onderhoud als herstellingen.
Een hele goede service en kennis van zaken. Van de fiets zelf ben ik ook heel tevreden
Mooie en vernieuwende conceptstore voor de actieve fietser, al dan niet elektrisch. Een mooi aanbod en deskundige medewerkers die alle vragen over de elektrische fiets weten te beantwoorden. Er is zelfs een aangelegde fietspiste binnen het gebouw waar je de fietsen zelf kan testen, uniek en doordacht! De fiets die ik er voor mij dochter heb gekocht voldoet alvast prima!
We werden heel goed ontvangen. Mogelijkheid om op een parcour de fietsen is absoluut handig. Onze aankoop van een electrische fiets, werd uitstekend begeleid. Top!
Heel goede service en opvolging van reparatie Cannondale MTB Dank aan Niels en collega
Na een jaar nog altijd heel tevreden met mijn aankoop. Dienst na verkoop is prima. Vriendelijke mensen met kennis van zaken.
Zeer tevreden van mijn aankoop, zeer goede uitleg verkregen. Man die zijn vak kent! Aanrader!
Gewoon even bezocht zonder meer. Vriendelijk onthaal. Veel keuze. Testparcour... wat handig is. Kennis van zaken ,dat was duidelijk , goedgekeurd.
Supervriendelijk met duidelijke uitleg over de fietsen en vooral niet opdringerig. Top Nicolas!
Raida Waregem. Snelle service voor het herstellen van de lekke band van mijn Stromer, ook al was het zaterdag, had ik geen afspraak, was er een mechanieker ziek en was het razend druk. Bedankt. Een aanrader wanneer je op zoek bent naar een nieuwe fiets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid