facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Convostomo

Convostomo

Info

Convostomo kleurt het licht en creëert schaduw met mooie raamdecoratie, zonweringssystemen, terrasoverkappingen, rolluiken, insectenwering, motorisering.

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, zonwering (indoor –outdoor), insectenwering, terrasoverkappingen en ‘outdoor living’ systemen, maar ook in rolluiken.
Wij proberen met onze technische en decoratieve oplossingen elk raam, elke gevel of terras nog mooier, functioneler en intiemer te maken.
Misschien kunnen wij u wel helpen bij uw project en wil u ook genieten van ons advies, onze service en andere diensten?
Wij worden nogal sterk aangetrokken door woningen, appartementen en gebouwen die door hun omgeving, hun concept en hun vernieuwend of origineel karakter opvallen, zoals na het renoveren van de ramen of het verfraaien van de tuin.
Lees hierna over onze manier van werken, uw voordelen en onze toepassingen. Aarzel niet, contacteer ons vrijblijvend!
Onze belangrijkste troeven- en voordelen:
- Vrijblijvend , persoonlijk en gratis advies bij u ter plaatse. Wij kijken naar uw situatie, meten en analyseren en bepalen samen met u de mogelijkheden volgens uw verwachtingen om dan geschikte oplossingen voor te stellen.
- Vrijblijvend en gratis prijsofferte.
- Ruim aanbod van oplossingen, collecties en merken.
- Levering en plaatsing volgens de regels van de kunst.
- Enkel maatwerk, steeds aangepast aan uw situatie.
Raamdecoratie: rollo, duo rollo, plisségordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën aluminium, jaloezieën hout, panelengordijnen, verticale reepgordijnen, shutters, gordijnen en hun systemen.
Buitenzonwering: verticaal oprolbare screens, buitenjaloezieën, zonneschermen met projectiearmen, met knikarmen, met grotere uitval dan breedte, met knik in de uitval, met ‘sunrain’ doek (zon en regen), verticaal en zijdelings oprolbare wind- zon- en inkijkbescherming, verandazonwering, Terrasoverkappingen met oprolbaar doek, met softtopdak, of hardtop met oriënteerbare lamellen, parasolsystemen.
Vervangen van doeken voor buitenzonwering en Motorisering en automatisering ervan.
Rolluiken: inbouw, voorzet en op het raam geïntegreerde rolluiken (combi rolluiken), garagerolluiken.
Vliegenramen: vaste kaders, opendraaiende vliegendeuren, schuifvliegendeuren, oprolbare vliegenramen, plissé vliegendeuren.
Wij zijn snel, maar maatwerk vraagt een zekere leveringstermijn! Heeft u plannen? Hou hiermee rekening.
Geert Lindekens
0468/20 52 60



"Convostomo, dé specialist in zonwering, rolluiken en terrasoverkappingen van de beste merken met de hoogste kwaliteit betekent service! Onze gemotoriseerde of manuele toepassingen worden met precisie geïnstalleerd. Onze realisaties betekenen een meerwaarde voor uw woning of uw appartement.Onze schaduwoplossingen zijn zowel bestemd voor uw privé woonomgeving maar dienen eveneens als professionele terrasuitbreiding van uw restaurant, taverne of bistro. Daarom hebben we een ruim assortiment van regenbestendige oplossingen waardoor u uw 'services' kan verruim en meer klanten kan bedienen . Leveren en plaatsen van luifels, parasols, verlichtings- en verwarmingssystemen tot en met de tuin- en terrasmeubelen behoren tot onze 'all-in' service!"
Adres: Sint-Truidenstraat 27, 3890 Gingelom
Telefoonnummer: +32 (0) 468 20 52 60
Stad: Gingelom
Route: Sint-Truidenstraat 27
Postcode: 3890



op zoek naar gerelateerd: Schaduwsystemen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Toneelvrienden Gingelom Toneelvrienden Gingelom 3 km De Toneelvrienden Gingelom brengen jaarlijks een toneelopvoering op de planken. Hun d...
Recensies
Een fijn team om in huis te zien werken, en dat terwijl ze ook proper en net werk leveren!! Een aanrader voor wat hun vakgebied betreft! Fam. Boffé-Berckmans. Landen
Super tevreden van de mooie Roma voorzetrolluiken. Een vlotte, onberispelijke, perfecte afhandeling van het project. Ik kan aan iedereen de firma Convostomo aanraden.
Ik ben tevreden over de samenwerking met convastomo . Alle afspraken werden goed nagekomen en het geleverde werk was goed .
Heel tevreden: zowel de geleverde producten, de vlotte service, de open communicatie en de elegante aanpak van problemen onderweg. Daarom dat ik al een paar keer voor Convostomo gekozen heb.
Ik was op zoek naar een goed zonwering voor onze woning. Ik had veel leveranciers gecontacteerd omdat ik speciale wensen had. Bij Geert heb ik niet alleen een luisterend oor gevonden, maar ook iemand met kennis van zaken. Samen zijn we tot een mooie technische oplossing gekomen, die perfect werkt met ons domotica systeem. De plaatsers hebben perfect werk afgeleverd en hebben alles proper achter gelaten. Kortom een perfecte samenwerking en ik kan alleen maar convostomo aanbevelen.
Vliegenramen schuifraam en hordeur laten plaatsen door Convostomo. Heel vriendelijke en bekwame mensen! Even moeten wachten ook deels door mezelf, maar meer dan het wachten waard!
Zeer goede samenwerking, correct, duidelijk en professioneel. De afspraken werden nageleefd en de werken werden perfect afgewerkt. Convostomo beveel ik iedereen aan
Deskundige uitleg gekregen over de verschillende mogelijkheden
Prijs gevraagd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid