facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Convent Santa Clara Middelburg

Convent Santa Clara Middelburg

Info

Welkom bij Convent Santa Clara, een gezellige praat- en sneukelkroeg in Belgisch Middelburg! Klanten kunnen bij ons terecht in de namiddag voor een zelfgebakken stukje taart met koffie en 's avonds voor een lekker avondmaal. Wij raden aan te reserveren!

Adres: Kloosterstraat 22, 9992 Middelburg, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494511409
Stad: Middelburg
Route: Kloosterstraat 22
Postcode: 9992



op zoek naar gerelateerd: Convent Santa Clara Menu, De Tol Eede
Recensies
Heel lekkere koffie met lekker koekje en chocolaatje. Artisanaal appelsap : heel lekker en een groot glas en niet duur! Prachtig rustig en authentiek decor met heel vriendelijke bediening!Eten: 5/5
prachtige zaak in het hartje van leuk dorpje. Fijne uitbater met gezellige tuin
Rabarbertaart met koffie heel lekker. Vriendelijke bediening. Gezellig terras.Eten: 5/5
Prachtige tuin. Zeer verzorgd en mooi ingericht. Gezellig. Echt lekkere koffie en gebak voor weinig geld ! Een aanrader na een stevige wandeling in de prachtige omgeving.
Super mooie ligging. Verzorgde bediening en zeer lekkere taart. Komen zeker eens terug om een hapje te eten!
Een verborgen parel van rust! Heel lekker huisgemaakt gebak bij de heerlijke koffie, een aanrader. Mocht je er ook iets kunnen eten dan gaf ik het zeker 5 sterren!
Na eerst iets gedronken te hebben in de namiddag zijn we avonds terug geweest om te eten. Een heel mooi en rustig terras bij een grote appel boomgaard. Je kan er heerlijk appelsap van deze boomgaard drinken. De keuken is heerlijk. Aanrader. Heel fijne bediening in een uniek kader.
Door vrienden hiermee naar toe genome. Kende heel het plaatsje Belgische Middelburg niet. Maar was een leuke verassing. Klein zaakje lekker ouderwets. Gewon goed eten en gezelligheid. Gewoon simpel maar goed eten. En goed drinken. Meer moet dat niet zijn. Was een geslaagde avond. Waarvoor dank!
Pintje wezen drinken bij een fietstocht.Eten: 5/5
TOP, altijd vriendelijk, ontspannen sfeer, lekker eten, heerlijke bierenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid