facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Contaynor Drink Delivery

Info

Contaynor is a city distribution provider of beverages and drinks in Brussels. Just place your order online, and we'll deliver it the next day in a zero-emission way!



"Andy delivers all your drinks in Brussels, Leuven, Antwerp and surroundings - fast, sustainable and at supermarket prices"
Adres:
Telefoonnummer: +32472017172
Stad: Etterbeek



op zoek naar gerelateerd: Andy Drink Delivery, Contaynor BV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noble Timber Noble Timber 10 meter Zeer professioneel en super service snelle levering SB Interieur BV
PABO Belgique PABO Belgique 1 km Pabo - initiateur de plaisir. Lingerie fine, mode glamour, accessoires coquins et ac...
PABO België PABO België 74 km Leuk dat jij een kijkje komt nemen op de pagina van Pabo.be. Hier vind je de laatste ...
Recensies
Als eeuwige stadsbewoner heb ik geen auto en doe ik mijn inkopen te voet of met de fiets. Hoewel er een supermarkt is om de hoek, laat ik mijn drankjes liever leveren door Andy. Want sleuren met bakken bier, coca-cola of melk ziet mijn rug echt niet zitten. De Andy leveraars zijn supervriendelijk en behulpzaam, want ze zetten de bakken mee in de lift van mijn gebouw als ik dat lief vraag. Geen extra armspieren dus voor mij, maar wel drankjes met hopen zonder dat ik er inspanning voor moet leveren. Maakt mijn leven toch wel een tikje makkelijker. Tot de volgende delivery Andy! :
Wij bestellen regelmatig drinken bij Andy omdat het zo gemakkelijk en snel is. Je krijgt een handige Track & Trace wanneer de chauffeur is vertrokken en deze brengt je drinken tot aan je koelkast. Zalig! Het leeggoed moeten we ook niet terug naar de winkel brengen. Dit nemen ze gewoon mee bij de volgende bestelling. Kan Andy alleen maar aanraden!
Boodschappen doen in de stad is nog nooit zo gemakkelijk geweest: zware of grote verpakkingen/bakken worden aan de deur geleverd en leeggoed wordt terug meegenomen. Je krijgt notificaties wanneer de chauffeur langskomt en kan hem zelfs volgen via een link. We hebben goeie ervaring met Andy zowel in Brussel als in Antwerpen.
Het zag er allemaal zo veelbelovend uit : zelf je bezorgmoment kiezen, niet met de drank moeten sleuren.... Gisteren voor de eerste keer besteld en koos als levermoment vandaag tussen 8u en 11u. Echter niemand gezien of gehoord. Ik heb hen 2 maal trachten te bellen maar na een kwartier 'on hold' te staan, werd de lijn telkens verbroken. En ondertussen zit ik thuis aan de deur gekluisterd.... in het kort : naar de winkel gaan is veel makkelijker.
Leuk alternatief om drank te bestellen. Ze hebben een leuk aanbod met toffe promo’s en samengestelde pakketten. Dat een luxe dat je niet moet zeulen met al die bakken. Ik gebruik het al een tijdje en ben er heel tevreden van.
Geweldige service! Stuurden vooraf een berichtje met tijdstip van aankomst en waren precies op tijd. Erg vriendelijke kerel en heeft de kratjes tot in mijn keuken op de 2de verdieping gebracht.
Handig om zo snel en ecologisch verantwoord geleverd te worden. De bezorger was enorm vriendelijk en alles was netjes op tijd. Ik kan het iedereen aanraden!
Steeds geleverd op het afgesproken tijdstip, correcte prijzen en geen gesleur met zware bakken drank. Ze nemen zelfs het leeggoed terug mee, fantastisch!
Snelle en correcte levering, top dat ze ook leeggoed meenemen. Bovenal een groen me en milieubewuste firma dmv leveren met elektrische wagens!
Zotte service! Rond 11u besteld en de dag zelf om 17u45 aan huis geleverd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Contaynor Drink Delivery met het openbaar vervoer


Merode 140 meter
S4
S7
Merode 190 meter
1
27
5
61
80
81
N06
Montgomery 350 meter
81
Montgomery 370 meter
81
Montgomery 380 meter
27
61
80
N06

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid