facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Contactlens Studio

Contactlens Studio
"Aanpascentrum voor contactlenzen.Contactlens Studio past alle soorten lenzen aan : zachte lenzen, nachtlenzen, vormstabiele lenzen, sclerale lenzen en lenzen voor myopie management zo stabiel mogelijk houden van de oogsterkte van kinderen in de groeileeftijd.Contactlens Studio is het meest gespecialiseerde aanpascentrum in België met extra en persoonlijke oplossingen voor gevoelige en droge ogen.Contactlens Studio werkt ook samen met oogartsen en opticiens.Via het Servicepack Plus abonnement geniet je niet alleen van extra service en extra lenzen, je ontvangt je lenzen - en lensvloeistoffen - ook steeds aan een voordeligere prijs."
Adres: Orgelstraat 2 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 233 49 33
Stad: Antwerpen
Route: Orgelstraat 2
Postcode: 2000


Openingstijden

Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eyes and More Eyes and More 299 meter Een heel aangename brillenwinkel met een ruime keuze. De prijzen zijn laag, maar dat ...
Recensies
Bij binnenkomst hangt er meteen een fijne sfeer. De werknemers zijn altijd ontzettend aardig en behulpzaam. Het bestellen en ophalen van de lenzen is zeer efficiënt geregeld waardoor ik altijd binnen 5 minuten weer klaar ben. Ook als ik vragen heb of als ik ergens meer uitleg over wil word ik meteen geholpen. Zeker een aanrader als je je eerste lenzen wil proberen. Ik ben doorheen heel het proces goed geholpen en heb geen aanmerkingen.
Ik ben nu al enkele jaren klant bij hun en bij elk probleem zoeken ze samen naar oplossing tot het goed is maar ook voor de rest zijn ze steeds vriendelijk en hulpzaam als je bv een vraag bij een artikel en ik vind hun systeem van maandelijkse betaling enorm goed. Echt een top team daar
Excellente service, wel jammer dat interessante prijzen contactlenzen enkel geldig zijn wanneer je een jaarlijks service contract afsluit. Aangezien er nogal wat zaken in dit contract vervat zijn die ik niet nodig heb, komt deze extra fee te duur uit om een voordelige aankoopprijs te hebben.
De service is uitstekend. De optometristen zijn buitengewoon professioneel, geduldig en vriendelijk. Bovendien is het duidelijk dat ze voortdurend hun kennis bijwerken om op de hoogte te blijven. Ze hebben overduidelijk een ganse waaier aan kennis over lenzen. Ik beveel hen ten zeerste aan, aan iedereen die lenzen draagt of overweegt om lenzen te gaan dragen!
SUPERservice !! Met hoofdletters. Deze mensen gaan tot het uiterste. Ze zijn extreem behulpzaam en gespecialiseerd voor jou ogen. Zoeken tot ze de beste oplossing vinden.
Zeer goede service. De optometristen zijn zeer professioneel, geduldig en vriendelijk. Je merkt bovendien dat ze zich constant bijscholen, waardoor ze op de hoogte blijven van nieuwe types van lenzen. Ik zou ze iedereen die lenzen draagt, of overweegt om lenzen te gaan dragen aanbevelen !
zeer tevreden, dat ook wij de €5 korting tgv jullie 30 jaar bestaan, ontvingen via de website
Gefeliciteerd met jullie 30-jarig bestaan. Van een zeer tevreden klant. Alle optometristen zijn top. Ook de service is hoogstaand.
Al jaren ben ik dik tevreden over Contactlens Studio. Alles is steeds tip top in orde. Ook tijdens de corona periode een eerste klasse verzorging. Doe zo voort!
Super vriendelijk, meedenkend, altijd stapje extra - kan echt alleen maar zeggen hoe super blij ik ben dat contactlens Studio gevonden heb
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid