facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Conservatorium aan Zee

Info

Officiële pagina van het Conservatorium aan Zee Oostende, school voor deeltijds kunstonderwijs in muziek en woord.

Geschiedenis

Het Conservatorium aan Zee, opgericht in 1849, is één van de oudste en meest gerespecteerde scholen van het deeltijds kunstonderwijs in Vlaanderen.
Het Conservatorium biedt een ruim aanbod aan studiemogelijkheden. Dit aanbod wordt gerealiseerd door een uitstekend team van enthousiaste en vakbekwame leerkrachten die zich gesteund voelen door een dynamisch schoolbestuur. Iedereen die bereid is zich in te zetten voor de lessen zal een persoonlijke meerwaarde vinden in de wondere wereld van Muziek en/of Woord.

Adres: Romestraat 36, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059707008
Stad: Oostende
Route: Romestraat 36
Postcode: 8400



op zoek naar gerelateerd: Conservatorium Oostende directeur, Mijn academie Oostende, Drama Oostende, Piano Oostende, Onderwijs Oostende, Nieuwjaarsreceptie Oostende, Pianoles Oostende, Groendienst Oostende
Recensies
goede plaats om je muziek te leren.
In een ver ver verleden twee jaar dictie gevolgd. Goede lesgevers, maar ondertussen al een oud gebouw. Maar het doet zijn taak.
Niet veel parking, voor de rest is het een goeie muziekschool.
Place to be voor muzikale educatie
Kwaliteitsvolle muziekschool
I am part of the jazz pop rock singing class and even now, we can continue solo singing with masks on. Great teachers, well organized. Going to sing makes my life better and happier! Vertaald door Google Ik zit in de jazz pop rock zangklas en zelfs nu kunnen we doorgaan met solo zingen met maskers op. Geweldige leraren, goed georganiseerd. Door te gaan zingen wordt mijn leven beter en gelukkiger!
Vertaald door Google De serre is gelegen aan de Romestraat, midden in het centrum. Origineel Консерватория находится на Romestraat, это в центре города.
Unbelievably uncomfortable in the Summer as there is zero airflow in the building. Why?????? Not ok!!! Vertaald door Google Ongelofelijk ongemakkelijk in de zomer omdat er geen luchtstroom in het gebouw is. Waarom?????? Niet ok!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid