facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Consentec

Consentec

Info

Experts in elektrische tweewielers. Je kan bij ons elektrische fietsen en scooters vinden. Maar ook racefietsen, mtb's, stadsfietsen, ...

Geschiedenis

Het is onze missie om samen met u op zoek te gaan naar de voor u meest geschikte (elektrische) tweewieler opdat u zich met fun en comfort kan verplaatsen en op die manier samen met ons zorgt voor een beter milieu.

Adres: Kloosterstraat 18 bus 2, 3910 Neerpelt
Telefoonnummer: +32 (0) 11 38 03 61
Stad: Neerpelt
Route: Kloosterstraat 18 bus 2
Postcode: 3910



op zoek naar gerelateerd: Bakfiets Pelt, Inkoop fietsen Antwerpen, Fietsenwinkel Dok Noord, E-bike oost vlaanderen, Elektrische fietsen Hasselt, Aankoop tweedehands fietsen, Fietsen opkoper Limburg, Overname oude fiets bij aankoop nieuwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jordi's Bike Repair Jordi's Bike Repair 2 km Vlotte service en makkelijk te bereiken!
B.Ooms fietsherstellingen en verkoop B.Ooms fietsherstellingen en verkoop 3 km Goede service, Met veel zorg en passie voor het vak!
Recensies
Ombouw van gewone fiets naar elektrische fiets, een jaar of 7 geleden is perfect verlopen. Vervanging van de batterijlader blijkt veel moeilijker te zijn. Daar wacht ik intussen ongeveer 2 maanden op.
Jammer konden mij niet helpen telefoon houder voor Samsung a54 van ps connect
Aankoop MTB Na een lange zoektocht naar een MTB in speciale uitvoering uiteindelijk gevonden. Wegens de pandemie en de schaarste op de onderdelenmarkt maakt het er niet eenvoudig op om een ​​grote afstand in het buitenland te overbruggen om de fiets samen te stellen. Samen met de fabrikant en Consentec een brug gelegd om via hun MTB te laten bouwen, laten opmeten en de gegevens doorgestuurd. Na maanden en 10-tallen mails werd de fiets geleverd, een ros waar je je petje voor afdoet. Het is al ondertussen al getemd. Vlotte afhandeling, duidelijke serviceplanning. Top team! Alles voor de klant!
Nieuwe fiets voor onze zoon gekocht. Netjes afspraak gemaakt, en direct bediend. Even moeten wachten op de levering van de nieuwe fiets. Maar zeker de moeite waard om te wachten. Degelijke fiets van Cortina. Zeer vriendelijk en professioneel, zoals het hoort. We hebben ondertussen ook al 2 elektrische fietsen in bestelling.
In een woord super service. Super mooie Batavus e bike 2 stuks Perfect op onze maat afgesteld. Denis en medewerkers van Concentec in Neerpelt bedankt voor de goede zorgen en prima service. Van ons 10 op 10 Joep en Jan Peter uit Neerpelt
Onlangs twee elektrische fietsen gekocht. Heel tevreden van de service, vriendelijk personeel, duidelijke en praktische uitleg. De fietsen zijn gemakkelijk in gebruik, degelijk materiaal. Echt heel tevreden.
Superblij met mijn nieuwe fiets, fietsen is weer leuk met een elektrische fiets en zalig om dat windje te voelen met dit weer! Ook heel tevreden over alle uitleg en aanpassingen op maat die gedaan zijn.
Een vriend van mij had er een dure 45km/h electrische fiets gekocht, heeft meer dan een jaar geduurd eer ze de nodige papieren hadden geregeld, na veel zeuren en zagen.
Een mooie en nette winkel. En vlug geholpen ondanks dat ik geen klant was. Een fijne winkel en klantvriendelijk. Dank u
Perfecte service. Vriendelijke bediening. Goede prijs bedongen bij aankoop 2 fietsen Batavus e bikes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid