facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Conquest Fashion & Outdoor

Conquest Fashion & Outdoor

Info

De specialist in uw vakantie-uitrusting: toffe mode, functionele kleding, wandelschoenen, sandalen, tenten, rugzakken.

Adres: Dorp 70, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 014810280
Stad: Herselt
Route: Dorp 70
Postcode: 2230


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenen Herselt, Outdoor winkel Antwerpen, Openingsuren Dota Fashion, Publi-Sport Herselt, Conquest Herselt Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel SWR Kringloopwinkel SWR 175 meter Mooie kringwinkel en vriendelijke medewerkers. Plezant om rond te lopen. Ruime parkin...
Starz & Reblz Starz & Reblz 278 meter Hippe kinder- en tienerkleding
Dota Fashion Dota Fashion 3 km Super leuke winkel! Ik ga zeker en vast nog eens terug.
Recensies
Ruime winkel met voornamelijk outdoor assortiment voor dames en heren in de iets duurdere klasse. Enkel kwalitatieve materialen en goederen. Kousen, broeken, t-shirts, hemden, truien, jassen, sjaals, handschoenen en nog meer. In het gamma ook spullen voor het buitenleven, slaapzakken of drinkbussen. Bijzondere aandacht voor schoeisel, sommige modellen worden ter plaatse verhit om een perfecte pasvorm te bekomen.
De kwaliteit en de merken zijn top, maar het is het advies en de service die het verschil maakt! Heb al plezier gehad van mijn On Cloudrock wandelschoenen. Bedankt!
Heel veel keuze in sport-en vrijetijdskleding. Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Topservice! Vriendelijke mensen en heel behulpzaam! Vijf sterren voor het ganse team zijn hier zeker op hun plaats
Super vriendelijk en altijd duidelijke info
Goed geholpen bij de keuze van mijn prachtige wandel schoenen
Weer een fijn bezoek bij Chris en Els ! Voor een goede wandelschoen is er geen betere keuze dan bij Conquest gaan. Chris geeft je zulk goed advies, en dat is voor dit soort schoenen zeker meegenomen. Ook goeie tips voor onderhoud meegekregen. Topadres !!
Kris en Els ontvangen je met open armen in hun prachtige zaak! Ik ging er voor nieuwe wandelschoen en kreeg heel deskundig advies. Voor de laatste mode kan je er ook terecht!
Goede product kennis en een uitgebreid assortiment.
Zeer professionele uitleg. Verkoper kent zijn vak. Heel goede technische uitleg gekregen en men neemt de tijd om je te bedienen. Nadien de wandelschoenen ingelopen en ik ben super content! Bedankt hiervoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid