facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Connosco

Geschiedenis

Kine

Adres: Eliaertsstraat 23, 2140 Borgerhout, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 272 03 38
Stad: Borgerhout
Route: Eliaertsstraat 23
Postcode: 2140



op zoek naar gerelateerd: Huisartsen Borgerhout, Kine Antwerpen, Active kine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Eliaerts Apotheek Eliaerts 69 meter Vriendelijk personeel , Corona proof , het meeste hebben ze steeds voorradig . Aanrad...
Recensies
Jong maar toch ervaren,familiale sfeer,goede hulp,soms wat chaotisch en rommelig maar dat heeft ook zijn charmes
Line Pingnet kent het menselijk lichaam als geen ander. Ze bekijkt u ook in het geheel en niets ontsnapt er haar. Ze heeft mij niet alleen al verschillende keren na een kwetsuur vernieuwd maar mij ook van het snurken verlost. De oorzaak daarvan was zelfs niet door de specialisten van het Slaapcentrum in het UZA gevonden maar Line wist het onmiddellijk. Ook van haar collega's bij Connosco zeer tevreden.
Topteam, vlotte, professionele opvang,al vele behandelingen achter de rug knieën,schouders... Goede feedback en opvolging,...aanrader!
Beste ooit. Vriendelijk. Vraag naar Line, al proberen haar collega's je bij henzelf te boeken. Snel resultaat: vaak maar een paar sessies nodig.
Moderne kine praktijk. Goeie behandeling, vriendelijke mensen.
Heel goede behandeling veel geholpen heel content
professionals
Mooi, modern overleg. Zeer vriendelijke en kundige specialisten. Mijn dochter moest enkele maanden worden behandeld en ze ging er graag heen. Dat vat het allemaal zo'n beetje samen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid