facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Connectivity Solutions

Connectivity Solutions

Info

Installateur van WIFI netwerken, databekabeling, glasvezel verbindingen, telecommunicatie-infrastructuur voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen,...

Geschiedenis

Bij Connectivity Solutions weten we dat communicatie noodzakelijk is om een bedrijf te laten renderen. Tele- en data- communicatie speelt hierbij een steeds grotere rol. Als basis hiervoor is de installatie van een goede gestructureerde bekabeling infrastructuur natuurlijk van allerhoogst belang. Want uiteindelijk steunt het ganse netwerk op het leggen van correcte verbindingen.

Samen met de implementatie van performante en betrouwbare actieve netwerk componenten (zoals switches, access points, routers, draadloze netwerken...) laat dit toe voordeel te halen uit nieuwe technologiën zonder extra kosten door vertragingen, uitval of herbekabeling.

Het hoeft niet gezegd dat voor Connectivity Solutions bij het kiezen van een bekabeling en netwerk infrastructuur enkel de beste systemen in aanmerking komen.



"Sinds de oprichting in februari 1996 is Connectivity Solutions bv een erkende trendsetter in het installeren en het ondersteunen van tele- en datacommunicatie netwerkinfrastructuren.Aan de Genkerbaan 69 te Munsterbilzen tussen 2 autosnelwegen, met name E314 en E313, is Connectivity Solutions gunstig gelegen om snel interventies uit te voeren zowel nationaal als internationaal."
Adres: genkerbaan 69, 3740 Munsterbilzen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3289621775
Stad: Munsterbilzen
Route: genkerbaan 69
Postcode: 3740


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Netwerkoplossingen, Connectivity betekenis
Recensies
deze zijn al diverse jaren verhuisd
We werken al jaren met connectivity, één van de betere bekabelingsfirma's, zowel fiber als koper!
Sympathieke en professionele mensen. Alles netjes afgewerkt. Aanrader!
Het perfecte bedrijf voor al je netwerk bekabeling en WiFi oplossingen.
Mannen met kennis van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid