facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Connecteer

Connecteer

Info

Connecteer is geen gewoon marketingbureau. We willen geen losse marketing verkopen. In de plaats bieden we geconnecteerde oplossingen aan. Een perfecte mix aan marketingmiddelen om het meest optimale resultaat te bekomen. Dat is Connecteer.



"Connecteer. Digitale marketing oplossingen. Omdat je al je marketingkanalen op elkaar wilt afstemmen. Zonder je zorgen te maken over de veranderingen in de digitale wereld. Maar vooral, omdat je beseft dat je klant centraal staat. Deze klant wil je bereiken op het juiste moment met het juiste kanaal.Daar wilt Connecteer mee helpen. Noem het passie. Klanten laten connecteren met bedrijven.Hoe? Websitedata onder de loep nemen, rapporteren en bijsturen door website-aanpassingen, online advertenties en indien aangewezen combineren met offline campagnes. Daarnaast ook steeds op zoek naar uitdagingen. Grenzen verleggend. Uit passie voor de digitale wereld."
Adres:
Stad: Lommel


Recensies
Connecteer leverde een prima website af die vriendelijke is in gebruik. Daarnaast kregen we ook tips in verband met verschillende marketingstrategieën. Steeds snel en vlot bereikbaar. Snelle service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid