facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Condius

Condius

Info

De kernactiviteit van Condius bestaat uit het ontwikkelen van luxueuze appartementsgebouwen aan de Belgische kust en verkavelingen over gans Vlaanderen.

Geschiedenis

De familie Weyne is al jarenlang aanwezig op de vastgoedmarkt. Sinds 2008 worden onze projecten gerealiseerd onder de naam 'CONDIUS - building and developing dreams-'.

De kernactiviteit van CONDIUS bestaat uit het ontwikkelen en realiseren van luxueuze appartementsgebouwen aan de Belgische kust en woningen op eigen verkavelingen. CONDIUS beschikt momenteel over diverse verkavelingen in voorbereidingsfase in gans Vlaanderen.

Alle bouwprojecten zijn gesitueerd op topliggingen en worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen waarbij de individuele inrichtingskeuzes van de eigenaars centraal staan. In nauw overleg met de architect krijgt u de kans het plan om te toveren in uw ‘op maat gemaakte droomwoonst’.

Al onze projecten worden uitgevoerd onder bankgarantie met 100% voltooiingswaarborg waardoor u zorgeloos op plan kan aankopen!

Wij zijn steeds op zoek naar percelen bouwgrond en (afbraak)panden voor de realisatie van nieuwbouwprojecten en verkavelingen op topliggingen. Indien u meer informatie heeft over toekomstige bouwprojecten/verkavelingen kan u vrijblijvend contact opnemen met het CONDIUS team. Onze medewerkers zullen uw dossier met de nodige discretie behandelen en zullen u na een grondige studie informeren over de diverse mogelijkheden van het voorgestelde goed.

Tot binnenkort!
Het CONDIUS team.

Adres: Franslaan 59/0001, 8620 Nieuwpoort-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)58 59 29 00
Stad: Nieuwpoort-Bad
Route: Franslaan 59/0001
Postcode: 8620



op zoek naar gerelateerd: Condius Nieuwpoort zeedijk, Condius Lier, Condius vacature, cond'or nieuwpoort, Project Nieuwpoort, Condius Halle, Condius Nieuwpoort Sint Bernardusplein, Appartement te koop Sint-Bernardusplein Nieuwpoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caenen Nieuwpoort Caenen Nieuwpoort 203 meter Goed ontvangen om de sleutels af te halen. Kregen ook een corona zakje met hulpmiddel...
Euro Immo Euro Immo 228 meter perfecte service
Immo Ebima Immo Ebima 572 meter Een top agentschap met een zeer persoonlijke begeleiding. Met aandacht voor de noden ...
ImmoGroup-S ImmoGroup-S 636 meter zeer goed bedrijf, maar jammer dat de zoon niet vriendelijk is in de klaschat
Recensies
Zeer tevreden met het resultaat van ons appartement aan zee! Correcte en tijdige oplevering.
Architectuur van het hoogste segment!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid