facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Concor Group

Info

The Concor group is a global service provider which provides services as facility management, maintenance, cleaning services and landscaping.

Geschiedenis

Facility Services



"De CONCOR group is op 10 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste multidisciplinaire dienstverlener in Vlaams-Brabant voor het aanleveren van alle soft-facilitaire diensten en dit in een B2B omgeving. We zijn een 100 % Belgisch familiebedrijf, waardoor we altijd denken op lange termijn, en steeds de focus leggen op kwaliteit. Communicatie en innovatie zijn onze sterkste troeven. Al onze ICT toepassingen voor wat betreft beheer, opvolging, registratie en controle worden "in house" ontwikkeld, onmiddellijk afgestemd op de noden en de verwachtingen van onze klanten. Meedenken, resultaatgericht werken en no-nonsense zijn onze kernwoorden."
Adres: Gerzevien 25, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016 58 58 57
Stad: Haacht
Route: Gerzevien 25
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Concor Facility Services
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VDB-Reinigingswerken VDB-Reinigingswerken 793 meter VDB-reinigingswerken staat garant voor verschillende reinigingen op maat en naar wens...
Recensies
Mijn ervaring bij Concor is dat het niet enkel een familiebedrijf is, maar dat dat ook de sfeer is die er uitgestraald wordt naar hun personeel toe. De klant tevreden houden is hun topprioriteit! Een adequaate opleiding voor elke werknemer is daarom ook een must.
Een zeer aangenaam bedrijf in alle facility aspecten. Sterkt in communicatie, overleg, opvolging, next to client. No nonsens, recht in zijn werk. U vraagt, wij draaien en lossen U problemen op. Leadership is not about being the best, leadership is about making everyone else better!
Vertaald door Google Geen dienst gebruikt, maar zal dat nooit doen sinds een van de automobilisten van de facilitaire dienst een sigaret uit het raam gooide op de speedway voor mijn raam. Zeer slechte indruk, sorry dat te zeggen. Origineel No service used, but never will since one of the car drivers of facility service threw a cigarette out of the window on the speedway on my window. Very bad Impression sorry to say that.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid