facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Concept Gardens bvba

Concept Gardens bvba

Info

Landschaps- en Tuinarchitectuur

Geschiedenis

Concept Gardens bvba is ontstaan door een samenvloeiing van twee verschillende tuinarchitecten met dezelfde visie.

Bart Sysmans (28) en Nicky Daems (27) zijn al vele jaren zeer goede vrienden en delen dezelfde passie. Samen studeerden ze Landschaps- en Tuinarchitectuur aan de Erasmushogeschool te Brussel.

De projecten van Concept Gardens worden steeds gebaseerd op de omliggende natuurlijke elementen en de historische, architecturale en culturele waarden. Het doel waar we naar streven is het kwalitatief ontwerpen van een tuin dit met hoge ruimtelijke, esthetische en ecologische kwaliteiten.

We volgen alle projecten zeer strikt op met de beste zorg, zodat ze mooi tot hun recht komen. Dit kunnen wij doordat we alle uitvoeringswerken zelf kunnen verwezenlijken en doordat de ploeg die in perfecte lijn staat met de architecten.

Adres: Kastanjelei 12 i, 2860 Sint-Katelijne-Waver
Telefoonnummer: 0472755966
Stad: Sint-Katelijne-Waver
Route: Kastanjelei 12 i
Postcode: 2860



op zoek naar gerelateerd: Tuinarchitect Limburg belgie, Tuinonderhoud bedrijf, Verdé Tuinarchitectuur, Tuin architecten, Tuinarchitect Mechelen
Recensies
Concept Gardens heeft de volledige tuin aangelegd - voortuin +/-55 m2, tuin +/-200 m2, oprit, terras, afscheiding, aanplanting. Zeer tevreden over de uitgevoerde werken. Professionele tuinmannen, vriendelijk en correct, die zeer mooi en proper werk hebben afgeleverd. Echter zeer ontevreden over de planning en het gebrek aan communicatie tijdens het 7 maanden durende project. Voortdurend in onwetendheid, niet wetende wanneer of wat de volgende stap van het project zou zijn. Heel jammer, maar de laatste werkjes hebben we dan uiteindelijk maar zelf gedaan.
Top service vanaf het moment van contact tot service na "verkoop". Zeer goede opvolging en wat vooral uitmuntend is is de wil om de klant te helpen ook nadat hij betaald heeft. Komen afspraken perfect na en gaan zelfs een stapje verder. Zeer vriendelijke werkmannen die zelf heel veel advies geven. Stuk voor stuk mensen die van hun stiel houden. Echte aanrader!
Na onze prijsaanvraag kregen we al snel een correct en concreet uitgewerkt voorstel dat volledig was uitgetekend en gerenderd wat ons een weerspiegeling gaf van wat bekomen kon worden in de realiteit. Zowel de communicatie voor en tijdens de werken verliepen vlot. Als ook de oplevering. Het was een fijne ervaring, waarvoor dank Mvg Een tevreden klant.
Concept Gardens is een super leuk bedrijf, ondernemers die steeds streven naar kwaliteit en originaliteit... De input van de klant is zeer belangrijk voor hun, samen met het inzicht en de visie van Concept Gardens kom je tot een mooi resultaat, kortom een tuin om van in weg te dromen en het gevoel te hebben dat je steeds op vakantie bent in je eigen tuin!
Ze bekijken samen met je wat de beste opties zijn en werken die prachtig uit. Topservice!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid