facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comte de Flandre

Adres: Markt 38, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +3255215155
Stad: Oudenaarde
Route: Markt 38
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Comte de Flandre stopt, Mosselrestaurant Oudenaarde, Sterrenrestaurants Oudenaarde, Restaurant Oudenaarde, Lescobar Oudenaarde, Visrestaurant Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Pagora Brasserie Pagora 59 meter Heel vriendelijke bediening, mooie en gezellig kader, een aanrader !
P. Verlinden P. Verlinden 282 meter Beste adresje voor een lekkere eenvoudige lunch, heerlijke wafels en/of pannekoeken a...
Patisserie Verlinden Patisserie Verlinden 282 meter Ga daar al jaren en vind het daar heel gezellig. Ze zijn daar heel vriendelijk of het...
Boef Oudenaarde Boef Oudenaarde 367 meter Een fijne plek. Druk bezocht, reserveren is in het weekend wel een must. Kids hebben ...
Recensies
Super lekker gegeten in Comte De Flandre Mooi kader om te vertoeven en aangenaam zitten. Beenhammetje was heel lekker en super klaargemaakt, saus top en frietjes vers klaargemaakt geen diepvries Dessert was ook lekker van smaak en zeer tof gebracht. Wel niet 100% mijn ding, maar dat neemt niet weg dat het van smaak wel goed zat. In andere beoordelingen is soms te lezen dat alles vlug volgt, maar dat hebben wij persoonlijk niet ondervonden. Wachttijden waren voor ons niet te kort en ook niet te lang, zoals het zou moeten zijn. Wij keren zeker en vast terug!!!
Uitstekend gegeten, heerlijke Angus biefstuk. Prettige bediening en prima sfeer in n karakteristiek pand.
Aangenaam interieur, lekkere gerechten en vriendelijke bediening.
Lekker eten, vriendelijke bediening van veel jonge mensen die echt hun best deden voor iedereen! Het eten was lekker, het vlees goed gebakken met voldoende kruiden , de mossels heerlijk en mijn zoon was blij met de kaaskroketten, heerlijke frietjes. De prijzen veel te duur en de huiswijn ronduit slecht, beetje jammer voor een zaak die prijzen hanteert met prestige dat ze deze huiswijn durven serveren.
Lang wachten; zelfde menu voor de gehele tafel maar 3,5 uur gespendeerd. Prijzig, +/- €30 voor een gerecht. Daarenboven nog €70 per ongeluk extra aangerekend. Vriendelijke maar slordige bediening geen menu, warme cola, overvolle tafel, ... Verkeerde wijn geserveerd. Aperitief vergeten. Gaartijd vlees niet zoals besteld.
We waren met 2 en moesten een uur wachten, werden later bediend dan mensen na ons. Als aperitiefhapje 7 ipv 8 garnaalkroketten. Hoofdgerecht 1: smakeloze scampi's met zwarte korst Hoofdgerecht 2: smakeloze wok, leek diepvriesgerecht Beide gerechten zonder brood geserveerd Na beklag over wachttijd werd koffie of een bon van 10 euro voor volgend bezoek aangeboden, hebben we geweigerd. We hadden rekening bij hoofdgerecht al gevraagd, maar moesten weer wachten. Legden uiteindelijk geld gepast op tafel en vertrokken. Als klap op de vuurpijl werden we achternagelopen tot midden de markt met vraag of we wel betaald hadden... Die zien ons nooit meer terug, was vroeger stukken beter!
Het restaurant is gelegen aan de markt van Oudenaarde. Binnen is het een smalle hoge doorgang met veel licht. In het overdekt terras is het leuk zitten en is er veel licht. Voor de vernieuwde toiletten moet je via de trap naar boven. Het eten is hier heel lekker en er is veel keus in van het menu. Maar aan een lekkere maaltijd zit er ook een prijskaartje. Het eten is dus goed maar aan de duurdere kant.
Bediening liet wat steken vallen, aperitief genomen maar geen hapje erbij gekaregen terIjl anderen dit wel kregen. Kapot glas en het zout en dergelijke vergeten op tafel te plaatsen. Steak was lekker maar niet op bakwijze die gevraagd werd. Steak was wel goed qua smaak.
Personeel liep rond tegen hun goesting, waren vriendelijk met momenten. Bestelden cola kregen een warme cola en ze had glazen met ijs op haar plateau staan, ging ze terug naar de bar en zei ze: jullie hebben glazen op tafel staan. En achteraf komt ze: Ah ja, maar de cola is warm.. 3,5u gespendeerd in een restaurant waar de mensen die na ons toekwamen eerder hun eten kregen dan ons, verkeerde rekening waarvan 70€ teveel aangerekend was en ze dan het geld zou laten zitten hebben in de kassa, "jullie hebben betaald dus dat is in orde he?"
Gelegen in een historisch erg mooi pand. Klassieke bistro-keuken en vlotte service. Geen aandacht voor voedselallergiën. Wij hadden er de 3 stuks uitgedroogde sliptongetjes met te weinig gebakken friet en erg klein slaatje: 26 €. Asperges op Vlaamse wijze waren lekker en de portie was royaal: 22€. Karaf witte wijn was van matige kwaliteit: 18 €. Eigenlijk allemaal nogal 'overpriced'. Drukke bedoening met constant heen en en weer lopend personeel, wat bovendien dan nog eens de borden op tafel 'gooit'. Onafgezien van de prijs: Wij eten thuis lekkerder en goedkoper en gaan niet meer op restaurant voor dergelijk matige en dagdagelijkse culinaire ervaringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid