facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Compus-IT

Info

Reparatie van computers & laptops, verkoop en advies van IT-hardware & supplies



"Met meer dan 13 jaar ervaring in IT particulier en B2B kunnen wij het verschil maken in uw IT.Niet enkel in up-time, maar ook in levensduur van toestellen.Wij geloven steevast in een open en persoonlijke communicatie, in combinatie met een no-nonsense aanpak!Particulier?Onderhoud van je computer, upgrades, aanschaf nieuwe hardware? Wij verzorgen het allemaal voor je.Beveiligingssoftware nodig? Compus-IT!Eenmanszaak?Compus-IT is een referentiespeler in IT services en hardware.Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt."
Adres: Jan Baptist Davidstraat 5, 2850 Boom
Telefoonnummer: +32479864865
Stad: Boom
Route: Jan Baptist Davidstraat 5
Postcode: 2850


Recensies
Zeer goede en snelle service! Laptop werd opgehaald en teruggebracht, mooi extraatje. Correcte en duidelijke communicatie over de dienstverlening en de prijs.
Heeft mijn broer en mij uit de noot geholpen en dit in een heel korte tijd. Weet dat als ik problemen heb of mijn game pc wil upgraden dat ik hier altijd terecht kan.
Na enkele keren kleinere taken uitgevoerd te hebben netwerksnelheid, onderhoud pc, temperatuursprobleem laptop bij Roel een gaming-desktop besteld. Elk onderdeel heeft hij geselecteerd zodat deze nu zelfs sneller is dan mijn foto-/video-/gaming-pc. Probleem met een software is hij aan blijven werken tot het opgelost was incl ophalen en terugbrengen desktop om te testen. Hij staat voor zijn producten, zijn service en zijn klanten! Geen snelle verkoop en trek uw plan maar bouwen aan een langdurige samenwerking. Ik weet waar ik al mijn verdere IT-gerelateerde bestellingen ga plaatsen!
Top service.Laptop werd afgehaald,gemaakt en een dag later zelfs terug gebracht.Waar vind je dat nog?Top kerel meer kan ik er niet over zeggen .
Super service. Gsm werkt terug hoe het moet!
Super tevreden! IT-er die echt mee op zoek gaat naar oplossing voor problemen. Betrouwbaar. 100% aanbevolen!
goede service , zeer goede heldere en duidelijke uitleg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid