facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Compu-Trade

Compu-Trade

Info

Computer Hardware - Network Solutions

Geschiedenis

Compu-Trade BVBA - BE0464719179

Verkoop, onderhoud en herstelling van Informaticamateriaal.
Telenet Erkend Verdeler

Adres: Sint Janstraat 112, 1785 Merchtem
Telefoonnummer: 052374874
Stad: Merchtem
Route: Sint Janstraat 112
Postcode: 1785


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Exellent, Exellent Merchtem, Laptop winkels, IZYZ, Laptop solden, Excellent laptop, Computermeester, Proximus Merchtem
Recensies
Fantastische winkel met uitstekend personeel dat kennis heeft van de zaken en zeer vriendelijk.
Een 5 sterren ervaring en dit steeds weer . Altijd vriendelijk en behulpzaam. Top team thanks !
Echte redders in nood. Mijn laptop was de dag ervoor uitgevallen en vertoonde een blauwe scherm. Ik vreesde ervoor dat ik mijn documenten had verloren ps: zet uw documenten op one drive of backup!!, maar de medewerkers hebben mij de volgende dag kunnen helpen. Mijn laptop werkt weer en heb weer toegang tot mijn voorbereidingen van mijn examens. Thanks!!!
Helaas zeer ontevreden Bij het uitwisselen van digicorder vastgesteld bij thuiskomst dat er geen afstandsbediening te bespeuren was Winkel was ondertussen gesloten en door hun sluitingsdag op maandag heb ik 3 dagen geen voetbalmatchen noch journaal kunnen volgen Das nog niet alles want bij aankoop van tablet, die voorradig zou zijn bij h/leverancier, heb ik 10 dagen moeten wachten Deze leverancier zou niet meer zeker zijn dat deze kan geleverd worden ... Toen ik op m/strepen stond heb ik op dag 11 toch mijn tablet kunnen bemachtigen Zeer onprofessioneel team die ook nog eens ongegeneerd praatjes slaan terwijl de winkel vol klanten staat Mijn printer en laptop heb ik ondertussen ergens anders gekocht ZONDER probs !
Heel behulpzaam en vriendelijk. Ik kom er al jaren en ben nog nooit ontevreden naar huis gegaan.
Tom heeft ons veel info gegeven. Hij zorgde met overgave voor de verhuis van onze Telenetaansluiting en de omzetting van het gsm-abonnelent. Vriendelijk onthaal en correcte service.
Wij zijn reeds sinds het prille begin klant bij Computrade. Nog nooit bedrogen geweest, steeds vriendelijk en gedienstig, steeds vakkundige uitleg, echte experten in hun vak! Dikke proficiat aan Ronny en echtgenote!!!
ik was bij de winkel met mijn kapot laptop. Zij zeggen tegen me de kosten is te veel om te maken en is beter te kopen een andere laptop. Ik heb al gekocht. Maar, ik was bij Fix-it een dag. Zij zeggen mij te kosten is 150€ om te repareren. Kom op jongens. Wat is dat? Echt....Om extra te verkopen......
Zeer vriendelijke bediening in de winkel, Ik had hier een Interne SSD gekocht maar veel te veel betaald en pas thuis gezien. Wanneer ik hier de winkel achteraf op wees via een review werd ik persoonlijk gecontacteerd om dit probleem na te kijken. Het bleek hier om een fout te gaan en die hebben ze heel professioneel en snel in orde gebracht. Ik zou deze winkel aanraden.
Wanneer er veel klanten staan te wachten kan men mischien beter een ander moment kiezen om een praatje te gaan maken met de collega's op het verdiep.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid