facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comptoir Presse

Comptoir Presse
"P'tit magasin plein de découvertes.Bagnats "Home Made"Vin Bio, Naturel et BiodynamieBières artisanalesCadeaux, savons "La Brique", Soins "La Poudre", Coffret saveurs "Toupine et Cabesselle"Presse & Loterie Nationale"
Adres: Avenue de la Couronne 1A , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 648 15 33
Stad: Ixelles
Route: Avenue de la Couronne 1A
Postcode: 1050



op zoek naar gerelateerd: Comptoir Presse avenue de la Couronne 1 1050 bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Canard Au Canard 785 meter Friendly staff, usually when I come there is no crowd. Good supply, but - for me - mo...
Press 2000 Press 2000 1 km
Au Petit Bazar Au Petit Bazar 2 km Naast het kot van mijn student...
Recensies
Slechte service
"Heropening donderdag 11 mei 2023 Alle pakketten die nog in de winkel liggen, zijn omgeleid naar andere relaispunten. Tot binnenkort ! » Hallo, ik zou graag willen weten naar WELK relaispunt, aangezien ik geen melding heb ontvangen van Mondial Relay. Ik zal mijn notitie natuurlijk wissen na het beantwoorden ... alvast bedankt.
Heerlijke en betaalbare broodjes & drankjes, bewuste keuze van literatuur & tijdschriften en perfecte betrouwbaarheid bij het ophalen/verzenden van pakketten. Ga alsjeblieft door met het goede werk en de community-building!
Beste kleine meneer. Bedankt voor je advies, maar het kan me niet schelen. Je zou moeten overleggen. Eindelijk weet je heel goed dat je besmet bent. Het bewijs: je kijkt elke dag naar de recensies om je gal te spugen. Er zijn zorgverleners voor mensen zoals jij.
Echt onvriendelijke eigenaar. Document afdrukken is onmogelijk en toen ik vroeg om het zware pakket 20 kg slechts 3 minuten in de bibliotheek te laten terwijl ik naar een plek ging om de etiketten af ​​te drukken lopend, vertelde hij me dat ik het niet kon en deed het niet zorg helemaal niet. Geen hallo, geen vaarwel, geen service... Als je mijn profiel bekijkt, zul je zien dat ik nooit 1's beoordeel ... Maar deze plek verdient het echt.
Hoe moet ik mijn pakket ophalen als jullie ineens alleen op zaterdagochtend werken? Slechts een halve dag voor de hele week?
Ik ben gek op hun bagnats brood, ik heb er al 4 geproefd en kan niet wachten om de anderen te proeven, zo lekker!!!!
Zeer onbeleefde eigenaar van het etablissement. Ik kwam thuis met mijn blinde geleidehond en behandelde me als een niemand. En eiste dat ik onmiddellijk zou vertrekken zonder te luisteren. Absoluut plaats vermijden.
Omdat ik in de buurt werkte, was ik blij dat ik een goed broodje kon halen voor de lunch en daar mijn pakjes kon ophalen als dat nodig was. Maar voor het gebruik van hun toiletten niets om op privacy te wijzen voor mijn 2,5-jarige dochter, werd ik daar op de zwarte lijst gezet en werden mijn pakketten zonder voorafgaande waarschuwing rechtstreeks naar de afzenders teruggestuurd. Voor een misverstand over het gebruik van toiletten, word ik behandeld als een delinquent.
Dit is de tweede keer dat ik er 's avonds ben en het is gesloten. Ik krijg liever een melding via Google dat je gesloten bent dan dat ik me onnodig verplaats! Vandaag is het 17:45 uur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid