facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Compernolle/Yvan

"Wij zijn een lokaal bedrijf in Brugge die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in het openen van deuren en kluizen, depannages van defecte slotkasten, plaatsen van deur- en raambeveiliging, plaatsen van kluizen,... Voor dringende depannages zijn wij altijd bereikbaar op het nr 050/35 16 88."
Adres: Astridlaan 428 , Assebroek 8310, BE
Telefoonnummer: 050 35 10 57
Stad: Assebroek
Route: Astridlaan 428
Postcode: 8310


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quicke/Ni Quicke/Ni 808 meter Lekker vlees .
Recensies
Helemaal niet tevreden. Maandagmorgen 8u30 gebeld. Kan niet meer binnen in mijn huis sedert zondagavond. Mevr van de winkel zegt ik geef het door aan mijn man. Hij zal U terugbellen.... Belt niet terug. Na 1u30min bel ik terug. Telkens antwoordapparaat. .Uiteindelijk krijg ik hem toch aan de lijn. Ik vraag welk uur ongeveer kun je komen..... hij is heel boos. En antwoordt mij heel onbeleefd, je ben niet alleen he. Er zijn nog 20 mensen voor jou?????? En gooit de telefoon neer. Wat een service zeg. Nooit meer bij deze firma.....
Kwam stipt dringende afspraak na. Had gepast materiaal bij. Correcte prijs.
Snel ter plaatse, een correcte service en een zeer correcte prijs!
Heel tevreden, snelle service en vriendelijke jongeman,
Vriendelijke en vakkkundige service
Super vriendelijke, hulpvaardige man. Heeeeeeel snel ter plaatse. Topper!
Was naar buiten gegaan zonder mijn sleutels en een half uurtje later was de slotenmaker daar. 2 minuten later en 68€ lichter was ik weer binnen.
Correcte, snelle en super professionele topper. Hij hielp ons direct uit de nood met een glimlach en was ook transparant naar de kostprijs toe. 6 ipv 5 sterren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid