facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor commpaan

commpaan

Info

Commpaan biedt toegankelijke communicatie-ondersteuning en helpt jou bij het bereiken van je doelgroep op een effectieve manier.

Geschiedenis

commpaan maakt professionele communicatie-ondersteuning heel toegankelijk voor kleine organisaties zoals verenigingen, winkels, KMO’s en kleine zelfstandigen om hen te helpen bij het bereiken van hun publiek op een onderbouwde, efficiënte en effectieve manier.
Met ‘toegankelijk’ bedoelen we: betaalbaar, eenvoudig en efficiënt, effectief, to-the-point, flexibel, snelle service en persoonlijk.



"Ik bied administratieve ondersteuning per uur aanaan communicatie-, reclame- en marketingbureaus, kleine zelfstandigen en KMO'S.​Flexibel, discreet en kwaliteitsvol."
Adres: Bethaniëlei 16, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32 474 30 52 65
Stad: Brasschaat
Route: Bethaniëlei 16
Postcode: 2930


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Amplivision Amplivision 2 km Productie van bedrijfsvideo's, instructievideo's, eventvideo's, animaties in 2D en 3D...
Bright Square Bright Square 4 km Jonathan en Kevin kennen hun vakken. Ze staan altijd klaar om professioneel advies te...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid