facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comixcity

Comixcity

Info

Speciaalzaak in Action Figures en Amerikaanse Comics! Movie/TV merchandise en movie replica's!
Alsook aan-en verkoop 2dehands collectibles.

Geschiedenis

Een uit de hand gelopen hobby? Jah zo kun je het eigenlijk wel een beetje noemen!

Al jarenlang was ik liefhebber en verzamelaar van allerhande comics en figuurtjes alsook trading cards.
Na heel erg lang in het circuit te hebben meegedraaid en te hebben gewerkt voor andere handelaars was de tijd rijp om samen met vrouwlief een nieuwe winkel op te starten!

Een stukje Amerikaanse popcultuur in het hartje van Roeselare? Dat idee leek ons wel wat, na heel erg lang wikken en wegen vonden we een geschikt handelspandje waarmee we onze webshop konden ondersteunen.
Zeg nu zelf... Een webshop zonder fysieke winkel is minder leuk...

Oktober 2013 is het dan eindelijk zover! Comixcity knalt niet enkel de virtuele deuren open maar ook onze deurtjes in de Albrecht Rodenbachstraat 4b0 te Roeselare!
En voor elke geek, comiclover, cosplayer, mangalezer of gewoon verzamelaar valt er wel iets leuk te vinden!


Je kunt bij ons terecht voor een hele resem producten, en dit allemaal in het Amerikaanse popcultuur thema!
Je zoekt een Elvis Action Figure? Ik garandeer je dat je er bij Comixcity eentje kunt vinden!
Helemaal weg van de nieuwe Iron Man? Wederom 1 adres voor alle comics en figuurtjes!



Nemen we het nog een stapje verder? Jazeker!
Voor de echte die-hards hebben we naast de gewone action figures heel wat exclusieve statues beschikbaar van jouw favoriete helden!
Sommige zijn zelfs gelimiteerd tot 1500 stuks wereldwijd!

Maar ook de lezers kunnen bij ons terecht voor al hun benodigdheden! Als je heel erg vaak een boekje achterstevoren hebt gelezen, dan zal onze manga sectie je zeker bevallen!
Ben je meer voor de escapades van superhelden en hun villains dan kun je urenlang verdwalen in onze comicbooksectie!

Een potje kaarten? Saai toch? Helemaal niet als je een Magic the Gathering of Yu-Gi-Oh! enthousiasteling bent!
Dus ook om je collectie kaartjes compleet te maken kun je bij ComixCity terecht!
Sterker nog! We organiseren wekelijks tornooien in de winkel voor jouw favoriete TCG!

Heel erg vaak heb je ook gewoon zin om een bordspelletje te spelen met je gezin of vrienden?
Laten we afstand nemen van het traditionele! Speel een potje Super Mario Monopoly, of een game met Halo's Masterchief in de hoofdrol!
Deze exclusieve Amerikaanse bordspellen kun je bij Comixcity Roeselare terugvinden.

Ook al ben je een leek in dit alles! Laat je zeker onderdompelen in onze magische wereld!


Zien wij jou straks ook?

Nataliya en Lieven

Comixcity
Albrecht Rodenbachstraat 4b0
8800 Roeselare
Tel: 051/25.26.12
BTW BE: 0537.473.238
OND: 0537473238
www.comixcity.be
https://www.facebook.com/ComiXcityBE

Adres: Albrecht Rodenbachstraat 4, 8800 Roeselare
Telefoonnummer: 051252612
Stad: Roeselare
Route: Albrecht Rodenbachstraat 4
Postcode: 8800


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GOED GOED 352 meter vriendelijke bediening maar lang wachten
Chez Belle Vie Chez Belle Vie 631 meter Prachtige setting, zeeeer vriendelijke bediening, lekkere eerlijke gerechten. Zeker d...
Oberon Oberon 849 meter Fantastische service, goeie raad, een old school gezellige speelgoedwinkel
Babycompany Roeselare Babycompany Roeselare 2 km Super service, alle nodige info gekregen in de winkel over de werking en gebruik van ...
Jumpforfun.be Jumpforfun.be 2 km Info gevraagd via mail, heel snelle reactie ontvangen door de zaakvoerder. Correcte i...
Recensies
Verkoopt spullen aan inkoop prijs X 3 . Dezelfde gekochte goederen elders veel goedkoper gevonden. Mentaliteit van de verkoper laat ook te wensen over,zodra het geld binnen is, ben je niet meer dan een nummer,die je dan met eindeloze excuses probeert af te wimpelen aan de telefoon. 1 ster is zelfs nog teveel naar mijn mening,spijtig dat je geen 0 kan geven. Echt nooit meer voor mij deze prutswinkel !!!
Prima shop, gezellige sfeer en shop houder. Rij vanuit Nederland altijd zijn kant op voor collectors. je weet gewoon zeker dat wat je koop goed is. en blijkt anders dan lost hij het goed op! Niets dan lof voor deze winkel!
Fantastische winkel, een natte droom voor menig game,anime en comic liefhebber. Het aanbod is groot en de medewerker is een super kerel die voor elke klant in de bres springt. Er is ook mogelijkheid om dingen te bestellen wat een enorm pluspunt is. Voor mij de beste store in town!
Ik ken de uitbater uit een andere gezamenlijke interesse... Kzeg zal eens komen kijken nar uw winkeltje, maar ik ga niks kopen want da interesseert mij niet.... Nja da was natuurlijk buiten een statue van Lemmy gerekend... Als je in iets interesse hebt dat niet in de shop staat, Lieven zal steeds zijn uiterste best doen het voor je te verkrijgen .... van simpele comix bookjes tot exclusieve hot-toys en gadgets 1 adres!!!!
ik ga al jaren bij de verkoper, zelfs van voor de winkel bestond, altijd tevreden geweest, ben een grote world of warcraft collector en zonder hem had ik nog geen 10de van de verzameling, niet echt duur prijs komen altijd overeen als elders + het is altijd met zorg behandeld nooit geen schade gehad , altijd tevrede geweest en je vind er altijd wel iets :D nooit met lege handen buiten : super winkel
Ik koop hier iedere week mijn comics en ben zeer tevreden over de service. Lieven is ook zeer vriendelijk en zoekt bij problemen zo snel mogelijk voor een oplossing. Als comicfan is het niet gemakkelijk in België dus is het fijn om zo'n goeie winkel vlakbij te hebben.
Ik vind comic city Gewoon de max voor naar deze winkel toe te gaan om nieuwe dingen kopen en je mag ook dingen vraagen dat je niet vind deze persoon zal je gerust jou helpen zoeken dat je nodig heeft gewoon dingen vragen dat je wil kopen dat je wil hebben . Deze winkel mag vijf sterren hebben dat gewoon super winkel is dat veel weet van beelden ,en comic's , hot toys enzo verder . Ik zou zeggen zeker gaan deze winkel mensen en je zult er geen spijt hebben gewoon doen Dat is mijn grote fan comic city i love you comic city Met groetjes van Kevin verhelst
Heel arrogante en onvriendelijke bediening! Prijzen zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Daar terecht komen doet mij vragen stellen bij al die 5 sterren reviews!
Zeer tof winkeltje om door vanalles te snuisteren. Niet goed voor de portemonee Als je iets wil bestellen kijkt lieven direct of dit mogelijk is. Aanrader !
Eerlijke adviezen, ruim assortiment en correcte afhandeling. Strips, figures, etc Al wat je wilt en zoekt ook effectief naar manieren om bepaalde dingen toch vast te krijgen. Top service! ^_^
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid