facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comfort Motion Podologie

Comfort Motion Podologie

Info

Comfort Motion Podologie - Podoloog Dieter De Mey - Gespecialiseerd in zooltherapie - biomechanisch onderzoek - loopanalyse

Consultatie op afspraak.

Geschiedenis

Wat doet een podoloog:

Bij de podoloog kan u terecht voor een complete voetanalyse. Hij analyseert niet enkel de structuur, functie en biomechanica van de voet, maar betrekt hierin ook knie, heup en rug om zo het lichaam optimaal en pijnloos te laten functioneren bij iedere activiteit.


Waarvoor kan je bij een podoloog terecht:

Comfort Motion Podologie legt de focus op sportgerelateerde klachten, maar ook niet-sportgerelateerde klachten komen aan bod!

Meest voorkomende sportgerelateerde klachten:

- knie-, heup- en rugpijn die zijn oorzaak vindt bij een voetprobleem
- peesontsteking (achillespees, patellapees, enzovoort)
- overbelasting
- verstuiking, enkeltrauma
- beenlengteverschil
- verkeerd stap / looppatroon

Meest voorkomende niet-sportgerelateerde klachten:

- hallux valgus
- hielspoor / fasciitis plantaris
- hamertenen / klauwtenen
- voorvoetspijn
- reumapatiënten
- diabetespatiënten
- congenitale, genetische of verworven aandoening ter hoogte van de voet


Wat houdt een podologisch onderzoek in:

- anamnesegesprek
- inspectie
- klinisch onderzoek
- biomechanisch onderzoek
- ganganalyse/loopanalyse
- schoenadvies

Uit deze onderzoeken kan afgeleid worden of zooltherapie al dan niet noodzakelijk is.



"Podoloog Dieter De Mey legt zijn focus op de werking van het volledige lichaam, maar in het bijzonder het onderste lidmaat. Dit houdt dus in dat zowel de voeten, knieën, heupen als rug worden betrokken in het onderzoek. In de praktijk kunt u terecht voor het uitmeten van de voetstatiek spieren, ligamenten, gewrichten, …, stap- en loopanalyse, functionele zooltherapie volledig op maat gemaakt, blessurepreventie, siliconentherapie."
Adres: Hoekstraat 1B, 9160 Zeveneken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478473996
Stad: Zeveneken
Route: Hoekstraat 1B
Postcode: 9160



op zoek naar gerelateerd: Podoloog Zeveneken, Podologisch onderzoek, Podoloog Beervelde, Podoloog Laarne, Biomechanisch onderzoek podoloog, Orthopedist Lochristi, Medische pedicure Lochristi
Recensies
Dieter heeft uitgebreid de tijd genomen om een goede analyse van mijn probleem te maken. Tevreden van de voorgestelde steunzolen, zowel qua kwaliteit als comfort.
Ik had de naam van Dieter ontdekt op het internet. Ik was op zoek naar een goede podoloog voor een degelijke steunzool. Nu 6 weken later ben ik aangenaam verrast van het resultaat. De zolen lopen enorm soepel, het voelt alsof u op een luchtbed loopt. Ze worden ook dun gemaakt zodat je ze in verschillend schoeisel kan plaatsen. Heel aangenaam persoon bovendien en neemt grondig de tijd voor uw voetprobleem te onderzoeken. Alvast een aanrader !!
Ik had reeds orthopedische steunzolen en wou nu eens podologische proberen. Daar ben ik heel tevreden mee, want ze bieden mij nog meer ondersteuning en comfort! Dieter neemt de tijd om naar je klachten te luisteren en de metingen gebeuren grondig! Ik kom zeker nog terug.
Ik werd deze podoloog aangeraden door een collega en was verrast door de professionele aanpak en uitgebreid onderzoek. Ook de uitleg was heel leerrijk en professioneel. De zolen zelf zitten als gegoten en van aanpassen heb ik totaal geen last gehad. Ik heb je voorlopig in mijn privé schoenen maar overweeg om ook voor mijn wekschoenen een paar te laten maken.
Zeer vriendelijke meneer. Neemt de tijd voor je. Sinds vandaag mijn steunzolen ontvangen. Zeer mooi afgewerkt. Je krijgt een goede uitleg over het onderhoud en de service erna. Zeker aan te raden en de 5 sterren meer dan waard.
Eersteklas service en zolen die perfect passen en ondersteunen. Eindelijk pijnvrij na vele jaren pijnlijke voeten, waarvan de twee laatste met klassieke steunzolen die de pijn echter niet wegnamen, maar eerder erger maakten!
Problemen opgelost en zeer goed advies. Smeert ook niet zomaar zolen aan als je er geen nodig hebt.
Heel tevreden met de steun zolen er word heel goed geluisterd draag al 30 jaar steunzolen maar nog niemand anders heeft zo uitgebreid tijd genomen om te horen wat er echt toe doet
Nu mijn tweede paar zolen en nog steeds even tevreden als 3 jaar geleden. Dieter neemt echt de tijd voor mij. En zoekt de beste oplossing voor mij. Een echte aanrader!
De zooltjes + educatie over de problematiek helpen enorm! Na 2 weken dragen van de zooltjes was mijn kniepijn zo goed als weg! Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid