facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Comelit Belgium

Comelit Belgium

Info

Products and systems for door-entry, burglar alarm, CCTV, home-automation and access control

Geschiedenis

[Pour version française, cliquer sur 'Afficher la suite']
Dankzij de technologische evolutie waarin Comelit al jaren een voortrekkersrol heeft, zijn de bestaande barrières tussen de systemen voor het regelen van de verschillende functies in woon- en werkruimten weggevallen.

Deurintercom
SimpleVideo, 2-draads- en digitale iP-systemen, de beste technische oplossing voor iedere gebruikstoepassing.

Beveiliging
Simplesafe, een compleet systeem dat in staat is om aan alle vereisten m.b.t. de beveiliging van uw woning te voldoen, met systemen die via bedrading of draadloos werken.

Videobewaking
SimpleCCTV: een complete serie producten voor videobewaking. Analoog, iP en HD via coaxkabel.

Huisautomatisering
SimpleHome, het huisautomatiseringssysteem dat volledige controle over de woning biedt, om het comfort en de veiligheid te verhogen.

Toegangscontrole
SimpleKey, toegangscontrolesysteem Basic of Advance met Myfare-technologie.

L’évolution technologique créée par Comelit ces dernières années a permis de briser les barrières entre les différents systèmes de réglage et de gestion des fonctions, des milieux de l’habitat et du travail.

Vidéophonie
SimpleBus et VIP, systèmes à 2 fils et numériques IP, la meilleure solution technique pour répondre à chaque type d’application.

Anti-intrusion
SimpleSafe, système complet capable de répondre à toutes les exigences en matière de sécurité, à partir de systèmes câblés ou radio.

Vidéosurveillance
Simple CCTV, une gamme complète de produits pour la surveillance vidéo. Analogique, IP et HD sur câble coaxial.

Domotique
SimpleHome, système domotique pour le contrôle total des espaces au service du confort et de la sécurité.

Contrôle d’accès
SimpleKey, système de contrôle d’accès Autonome ou Gestion Internet en technologie Myfare.

Adres: Kleinewinkellaan 24, 1853 Grimberghen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 411 50 99
Stad: Grimberghen
Route: Kleinewinkellaan 24
Postcode: 1853


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Comelit configurator, Comelit logo, Parlofoon Comelit prijs, Comelit inloggen, Comelit intercom deurbel, Comelit KIT video, Comelit home app, Comelit monitor
Recensies
Zwaar teleurgesteld. Buitenpost na amper 4 jaar al stuk... een aantal keer gebeld met de technische dienst, maar men vindt dit blijkbaar normaal dat dit zo snel kan stuk gaan. Geen garantie meer en ook geen enkele commerciële tegemoetkoming op een nieuwe. Een ander en beter merk dan maar !
Ik ben zeer tevreden over de service van Ewoud Brams in de consultatie van het aankoopadvies, ondersteuning, opvolging en nazorg van de installatie. Met vriendelijke groeten, Johan Daenekindt Zaakvoerder
De producten van Comelit zijn niet enkel mooi en stijlvol, ze werken zeer stabiel en zijn op de koop toe eenvoudig te installeren. Dit wordt aangevuld met een uitstekende service aan de installateur. Een absolute aanrader!
Comelit 8561V video deurintercom in onze woning laten plaatsen. Mooie binnenpost en ook het buitenpaneel beschikt over een strakke uitstraling. Een goed werkend geheel waarvan we tevreden zijn. Op het moment dat de installatie door eigen toedoen niet meer functioneerde dacht ik dat een lange, vervelende en misschien wel kostelijke herstelling op mij stond te wachten. Niets was minder waar want de "helpdesk" van Comelit Belgium heeft me uitstekend geholpen. Service met hoofdletter S waardoor mijn installatie in een mum van tijd opnieuw operationeel was. Technische kennis was duidelijk aanwezig en de bereidheid om te helpen evenzeer. Naast een mooi design en een goede werking staat of valt een merk met de geleverde naservice en die heb ik ervaren als zijnde uitzonderlijk goed! Waarvoor dank @Comelit Belgium
Comelit Visto: niks dan problemen met wifi verbinding, updates, enz. Indien je niét wil weten wie er aanbelt en voortdurend wil resetten, dan moet je dit zeker aanschaffen.
Comelit visto broll eerste klasse die na update nog steeds niet werkt
Een installateur stelde voor om een ​​Comelit-systeem aan te schaffen voor toegang tot videopoorten - zijn inbreng was dat de garantie na verkoop enz. geweldig was. Het was een duur systeem, maar we gingen met zijn advies. Het is minder dan een jaar geleden en het systeem was verschrikkelijk. De installateur is een keer langs geweest en toen gebeurde er verder niets. Ik heb nu contact gehad met Comelit Belgium en ze houden me ook tegen. Duur systeem, vreselijke kwaliteit, geen garantieservice na verkoop. Ik zal dit merk nooit meer kopen. Het kantoor van Comelit België heeft me eigenlijk gezegd dat ik maar moest rotzooien en een andere installateur moest zoeken om me te helpen. Vreselijke service.
Zeer goede technische service, ik had een probleem met een klant, dit werd zeer snel opgelost. Dankjewel.
Gedwongen worden om 100 euro te betalen om een ​​nieuwe intercom te installeren, terwijl een eenvoudig klein plastic onderdeel gemakkelijk kan worden vervangen omdat het kan worden verwijderd, is pure diefstal!
Onstabiel, kwetsbaar product en amateuristische ondersteuning... geeft me de onaangename indruk voor de gek gehouden te worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid