facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CoManage

CoManage

Info

Manage your customers,
invoices and offers with ease comanage.me



"Hoeveel tijd zou jij of jouw personeel kunnen besparen met online facturatie en een online offerte tool? Die op de koop toe naadloos samenwerken met elkaar. En met jouw CRM? En je projectmanagement tool? En...Hoe CoManage jouw administratieve taken kan verlichten, lees je verderop. Heb je hiervoor geen tijd? Ontdek het dan door CoManage 14 dagen gratis uit te proberen. Bevalt het je daarna, zoals dat bij al meer dan 1.000 bedrijven en freelancers het geval is? Dan betaal je slechts 12.5 euro per maand. En die haal je er zo weer uit. Beloofd!"
Adres:
Stad: Maaseik



op zoek naar gerelateerd: Facturatieprogramma met stockbeheer, Factuur programma, Welk facturatieprogramma, Facturatieprogramma België, Online facturen, Rekeningen maken programma, Factuur programma kopen, Facturatieprogramma Mac
Recensies
Via de chat in op het online platform deelde ik mijn probleem met een medewerker van Comanage. Enkele minuten later had ik al direct een antwoord. Er zat wel degelijk een kleine bug in de software. Na amper 2 dagen was die euvel al verholpen middels een software update, en kon ik het schitterende programma verder gebruiken! Top service!
Wij zijn al jaren klant bij CoManage en ik kan met zekerheid zeggen dat hun customer support team fantastisch is. Ze zijn zeer professioneel en reageren snel op vragen. Ik waardeer hun toewijding om uitstekende service te bieden en mijn ervaring met hen is altijd positief geweest. Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan aan!
Vlotte hulp via de chatbox. Vriendelijke medewerkers. Ideale applicatie om mijn projecten op te volgen en administratieve rompslomp te voorkomen.
Ik ben enorm tevreden over jullie dienstverlening. Het valt me op dat jullie via de chat direct en adequaat reageren op mijn vragen en verzoeken. Ik waardeer het enorm dat jullie altijd met het juiste antwoord komen en mij blijven ondersteunen totdat alles volledig naar mijn tevredenheid is opgelost. Kortom, ik ben een zeer tevreden klant en zal jullie zeker aanbevelen aan anderen.
Vanaf het eerste moment kregen we een fantastische support! Telkens op een zeer vlotte en vriendelijke manier. Verdienen alle lof! #topteam
heerlijk programma om mee te werken. de helpdesk is ook erg goed bereikbaar en komt snel met antwoorden. in 1 woord TOP!
Ik stootte per toeval op CoManage op een zaterdag middag, toen ik op zoek was naar het ideale programma voor onze nieuw opgerichte vennootschap. Toen ik de zogenaamde "chat support" wilde uittesten, besefte ik dat er werkelijk iemand van support achter het scherm zat om mijn bijkomende vragen te beantwoorden. Bij andere software-ontwikkelaars had ik dit nog niet eerder gezien, vooral niet in het weekend. Waar ik ook ben, en om het even welk moment van de dag, kan ik hulp vragen en krijg ik meteen antwoord of een oplossing. CoManage biedt exact hetgeen ik nodig heb om de kernactiviteiten van mijn vennootschap te vertalen naar concrete handelingen. het is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Ik had geen betere keuze kunnen maken! Op vandaag gebruik ik tijdsregistratie, Project Management, facturatie, offertes en kosten. Perfect voor een startend bedrijf in de zakelijke dienstverlening.
Zeer tevreden over de tool, maar ook over de klantendienst. Meteen antwoord, goed geholpen en altijd beleefd. Helemaal top!
Zeer tevreden over comanage! Ondertussen al ruim 2.5jaar ons programma om offertes en facturaties uit te voeren. De chat toepassing is niet alleen makkelijk maar ook krijg je steeds zeer snel een duidelijke uitleg hoe je dingen voor elkaar kan krijgen. Tevreden klant, Sbs-Pro dak & schrijnwerken
Ik gebruik CoManage al aantal jaren en absoluut héél tevreden van. Simpel product, makkelijk in gebruik en bij de minste vraag kan ik via de chat functionaliteit mijn vraag stellen en ik krijg altijd snel en héél doeltreffend een antwoord op mijn vraag/probleem waarmee ik verder kan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid