facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Columbus Group

Columbus Group

Info

Financieel onafhankelijk advies op maat.



"Financial peace of mind of beter gezegd financiële gemoedsrust. Wat betekent dit? Vaak is men zich niet bewust van de huidige financiële situatie. Het is onze missie deze klanten optimaal & onafhankelijk advies te geven."
Adres: Hendrik van Veldekesingel 150, 3500 Hasselt
Telefoonnummer: +32 16 79 53 00
Stad: Hasselt
Route: Hendrik van Veldekesingel 150
Postcode: 3500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: House of Finance
Recensies
Ik ben een zelfstandige kinesitherapeut sinds 2021 en Columbus Group heeft me begeleid vanaf de start van mijn zelfstandige activiteit. Al snel kwam ik tot de conclusie dat hier heel veel bij komt kijken. Dankzij een vaste contactpersoon is er een snelle communicatie en oplossing voor een vraag of probleem. Nicolas is mijn contactpersoon en via hem staat er een heel team van experts klaar om mijn zaak te optimaliseren. Ik kan mij zo volledig focussen op mijn job als kinesitherapeut terwijl Columbus Group mij financieel ontlast met de gepaste verzekeringen, beleggingen... Ik vind het grootste voordeel dat ze alles bundelen op 1 plaats, met 1 contactpersoon en je toch door een heel team geholpen wordt. Mijn zaak zou zonder Columbus Group niet zo goed renderen!
Ik werk al sinds 2017 als zelfstandige thuisverpleegkundige. Voordat ik in contact kwam met Columbus Group had ik eigenlijk weinig kennis over de financiële zaken… Natasja bekeek mijn privé situatie en heeft voor mij een persoonlijk plan opgesteld. Deze heeft ze uitgelegd en neemt haar tijd tot alles duidelijk is. Bij vragen mag ik haar altijd bellen, wat ook heel fijn is! Heel tevreden over de begeleiding van Columbus Group!
Als beginnende zelfstandige heb je geen idee wat er allemaal op je afkomt obv verzekeringen, sparen en al die andere zaken. Ik kwam via een vriendin in contact met Columbus group en zo met Bryan. Kijken naar wat voor mij de beste opties zijn en via het financial guidance programma een duidelijke overzicht over je financiën. Zijn begeleiding zorgde er voor dat ik eindelijk de bomen door het bos weer zag, zo duidelijk!
Zeer tevreden over de kennis en behulpzaamheid van Columbus group! Ondanks mijn beperkte financiële achtergrondkennis ben ik nu helemaal mee met mijn eigen financiën dankzij de duidelijke uitleg en de goede begeleiding van Columbus group. Ook de persoonlijke aanpak is een heel groot pluspunt. Alleen maar positieve ervaringen.
Sinds 2020 ben ik opgestart bij Columbus groep. Ik kreeg uitgebreide en duidelijke informatie van zowel Bart als Natasja over mijn opstart. Ook heb ik jaarlijks contact met Natasja over mogelijke optimalisaties en de huidige stand van zaken. Ik ben altijd goed geholpen!
Vanuit de opleiding geen ervaring met het economische en boekhoudkundige luik. Dankzij Nicolas helemaal geoptimaliseerd qua pensioensparen. Hij kent overduidelijk zijn vak en kan op alle vragen duidelijk antwoord geven. Fijn dat ik dit niet allemaal zelf moet uitzoeken en dat hij op basis van mijn persoonlijke situatie de best mogelijke scenario's uitdoktert.
Erg blij dat ik deze organisatie heb ontdekt met dank aan Zita : zij hebben me tot op heden veel geinformeerd en allerlei zaken geoptimaliseerd waardoor ik minder verlies maak en veel meer winst zou maken op lange termijn. Als startende zelfstandige is hun hulp en informatie noodzakelijk ter voorkoming van fouten maken alsook een grotere winst te maken, dit vanwege ze een expertise hebben in het optimaliseren van uw persoonlijke situatie Bij deze raad ik iedereen aanstartende of niet om voor het minst eens een gesprek te hebben met hen om te achterhalen wat ze voor u kunnen betekenen Tot slot wens ik persoonlijk Natasja te bedanken voor de goede gesprekken, klantvriendelijke en zeer snelle sevice :
Ik heb steeds een vlotte samenwerking gehad met Columbus group. Adequate opvolging en doorsturen naar collega's zorgde ervoor dat mijn zaken up-to-date waren.
Aangenaam verrast door de kennis en behulpzaamheid van de Columbus group, meer bepaald door Johnny Foulon. Na aantal gesprekken heb ik een grondige uitleg gekregen over wat nuttig is specifiek voor mij en doelgerichte financieel advies gekregen. Vooral de tijd dat vrijgemaakt werd om het zo goed uit te leggen, de goeie opvolging en hun competentie is wat voor mij het verschil maakt. Zeker eens contact mee maken indien je vragen hebt omtrent je financiën!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid