facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colson Groenten, Fruit & zoveel meer

Colson Groenten, Fruit & zoveel meer

Info

Wij zijn een groenten en fruit winkel waar je ook tapas, pizza's, soepen en zoveel meer kunt kopen.

Adres: Rijksweg 530, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089/79.20.56
Stad: Dilsen
Route: Rijksweg 530
Postcode: 3650


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Dilsen Carrefour Market Dilsen 1 km Vriendelijk personeel, ruime keuze. Iets duurder.
Recensies
Vers fruit en groenten, vele slaatjes en gerechtjes, en vooral voor de Heerlijke poke bowl kip of veggie mmmh.
Altijd vers en fris groenten en fruit al jaren lang de groenten-fruithandelaar in onze gemeente
Zeer mooie fruit- en groentewinkel. Ruim assortiment en steeds vers. Zeer vriendelijk personeel. Aangenaam om er je inkopen te doen!
Grote parking voorhanden. Redelijk wat keuze aan fruit en groenten. De keuze van salades e.d. zou nog uitgebreider mogen en regelmatig iets nieuws er tussen. Tip: Controleer de versheid van het fruit. Jammer als je clementines wilt pakken, dat je 3 keer een rotte clementine vast hebt en je handen vol hangen.
Ik kom er al jaar en dag. Verzorgde winkel,alles netjes en vers. Je kunt als er iets niet voorradig is zelfs bestellen. En steeds vriendelijk personeel. Bij deze krijgen ze van mij 5 sterren.
Mooie verse dingen behalve de druiven waren onderaan ROT. Al de rest in toptoestand!!! De meisjes/vrouwen zijn zeer vriendelijk.
Winkel lokaal zeggen ze. Het is goed voor de middenstand zeggen ze. Buiten reclame op bord 2,99 Binnen 3,69.... Verkoopster haalde haar schouders op. Allė ik ga volgende keer lokaal naar de okay
Zeer behulpzaam... vriendelijk personeel! lekkere groenten en fruit! En het fruitsap is ook "TOP"...
Vers fruit en groenten en heerlijke bereiden gerechten top
Colson fruit bestaat al jarenlang en heeft vorig jaar het interieur vernieuwd waardoor deze modern en eigentijds oogt. De winkel ligt vlak aan de rijksweg en is dus gemakkelijk te bereiken. Er is ook voldoende parkeergelegenheid. Colson fruit biedt zelfgemaakte salades en voorverpakte groenten en fruit. Daarnaast biedt men ook verse groenten en fruit alhoewel de versheid soms duidelijk te betwijfelen valt. Verder bieden ze ook fruitsappen en een variëteit aan noten. Conclusie: een moderne winkel maar controleer de versheid van de producten die je koopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid