facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Colruyt

Adres: Hoogstraat 131 , Haaltert 9450, BE
Telefoonnummer: 053 83 64 69
Stad: Haaltert
Route: Hoogstraat 131
Postcode: 9450



op zoek naar gerelateerd: Colruyt Ninove, Colruyt kust, Colruyt winkels, Colruyt België, Colruyt Duitsland, Colruyt Zwevezele, Colruyt Diepenbeek, Aldi Haaltert
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Basic winkel ,ok voor de gewone boodschappen . Je kijkt best de folder eens na voor promoties of de App.
Goede mogelijkheden om redelijk goedkoop te kunnen inkopen..... Maar wel veel mensen van het warenhuis die met karren voor online bestellen rijden . Deze rijden onder winkeltijd ook door de rijen en daar mag je rekening mee houden. Personeel super vriendelijk en behulpzaam. Tja de kassa's da waren we niet gewend maar ook hier super behulpzaam en voor de verder rest mooi schoon en en eigen slacht inpak afdeling..
Goeie winkel, vriendelijk personeel en groot aanbod. Spijtig dat er minder proevertjes zijn zoals vroeger.
De Colruyt is de goedkoopste. De winkels zijn niet altijd even mooi en niet altijd even proper, maar daar draait het hem niet om natuurlijk. Ze hebben een wijd aanbod aan producten en in het algemeen een goede reputatie. De werknemers zijn ook zeer vriendelijk en behulpzaam.
Super van prijs Het gerief dat je nodig hebt ligt waar jezelf denkt,goed georganiseerde colrouyt
Prima winkel maar hebben wel niet alles wat in de reclamefolder staat. Het is een kleine Colruyt.
Op en top Colruyt met er bovenop de betere vriendelijke bediening..
Vriendelijk personeel en vlotte afhandeling.
Heel grote en goed ingerichte winkel. Heel nette gangen, de schappen zijn steeds goed opgevuld en men is zeker dat de prijs van merk producten steeds de lager zijn dan in omliggende winkels. Ook met gebruik van u Extra kaart krijgt men op veel producten een extra korting. Dit is handig meegenomen. Men. Kan zelfs via de Extra-app mijn vorige aankopen bekijken. Alle aankopen zijn geregistreerd als men de kaart gebruikt of code op de extra-app. Personeel is steeds heel vriendelijk en gedreven.
Bereide filet amerain gekocht maar totaal niet lekker! Het ruikt ook niet naar americain. Zeer jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid